Neler Yeni

İki sistem arasında kararsız kaldım düşünceleriniz nedir

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Evet maalesef parayı ayarlayana kadar stok bitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fırsatlarda da fırsatçılar oluyor maalesef :/
Olsun sıkma canını boşver bir şekilde istediğin bilgisayara kavuşursun umarım, ayrıca halen fırsatlarıda kollamak lazım diğer konularda bahsettiğim gibi arkadaşım dünkü sistemi aldı ve başarabilirse :D bir amd sistemine çevirecek ama aslında bu bilgisayar onun için yeterli değil ihtiyaçları için yani, baktı olduramıyor satacak mecbur, bu satış siteleride takip edilip bu ve bunun gibi elinden çıkaracak insanlarda bütçeler dahilinde araştırılabilir sıfır sıfırdır benim gözümde. :D Ama mutlaka bu indirimleri ve çıkan hazır sistemleri gözardı etmemelisin bu ekonomiye rağmen çok güzel sistemler çıkabiliyor.

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Ne yaparsan yap dolar yükselişte ilerlerken intel alıp ileride bilgisayarını upgrade etmek istediğin zaman en azından uzun bir süre daha kullanabileceğin amd anakartına yazık etmemiş olursun. Amd tarafında bir işlemci tercih edip anakartını da ileriye dönük alırsan pişman olmayacağını söyleyebilirim. İntel veya amd daha iyi ya da daha kötü demiyorum. Ülkemizde ki durumu baz alarak mantıklı ve doğru bir kararın bu olabileceğini düşünüyorum.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Furkan Demirtaş
Ne yaparsan yap dolar yükselişte ilerlerken intel alıp ileride bilgisayarını upgrade etmek istediğin zaman en azından uzun bir süre daha kullanabileceğin amd anakartına yazık etmemiş olursun. Amd tarafında bir işlemci tercih edip anakartını da ileriye dönük alırsan pişman olmayacağını söyleyebilirim. İntel veya amd daha iyi ya da daha kötü demiyorum. Ülkemizde ki durumu baz alarak mantıklı ve doğru bir kararın bu olabileceğini düşünüyorum.
Mesela hangi anakartı tercih edebilirim ileriye dönük?

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Mesela hangi anakartı tercih edebilirim ileriye dönük?
Bu biraz bütçene de bağlı tabii ki kendimden örnek verecek olursam ilk bilgisayarımı topladığımda b450m s2h anakart ve ryzen 5 1600af işlemci almıştım. Eğer intel bir anakarta sahip olsaydım işlemcimi geliştirmek için anakartımı da değiştirmek zorunda kalabilirdim ( aynı nesil işlemci olmamak kaydıyla ) daha sonra satıp Ryzen 5 3600 aldım. Biraz durumlarımı topladıktan sonra Ryzen 5 5600x almayı düşünüyorum. Dediğim gibi bu anakart ile 3 farklı nesil işlemciyide çalıştırabiliyorum. Ama dediğim gibi son çıkan işlemcileri pek fazla takip etmediğimden kaynaklı intel mi amd mi daha iyi performans verir bilemeyeceğim. Lakin bütçesel olarak düşünecek olursan amdyi tercih etmeni şiddetle önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom