Arama sonuçları: *

1. D

Apu sistem tavsiyesi

kutulu kutusuz olayını tam olarak bilmiyorum fakat şu an ben sorunsuz kullanıyorum lolde max ayar falan 120fps di sanırım max 150 min 60 fps görüyo oda bazen kasarsa monitörde kötü benim ghosting var kampanya değişmiş eskiden öyle yazıyordu g.o ozaman ne diyim
  2. D

Apu sistem tavsiyesi

Mailden yazdım ben 1 hafta boyunca tekrar tekrar fakat şuan fiyatı falan değişmiş biraz hangisi hatırlamıyom genel bilgi veya satış mailine yazmıştım +500 ekleterek birde depolamayı 512gb m2 değiştirerek 7k gibi bir fiyata aldım fakat ürünler kutusuz geliyor bunu aklında tut garanti durumunda...
  3. D

Bu PC yazılım için yeterlimi

https://inventus.com.tr/frekanstv bu sistemde 5600g seçeneği vardı fakat kaldırmışlar ssdsini yükseltip mailden adamlara yazıp ben 5600g olarak sipariş ettim 512gb m2 5600g işlemci kalan özellikler sitedekiyle aynı şekilde aldım daha fazla alan ile 100 tl falan daha ucuza geliyor herkese 5600g...
  4. D

Apu sistem tavsiyesi

https://inventus.com.tr/frekanstv 5600g seçeneği vardı ama kaldırılmış ben mailden bir kaç kere yazdım ayarladılar bana geldi şuan bu sistemden yazıyorum birde ssdyi 1 tık yükseltmeni tavsiye ederim
  5. D

bilgisayarım nekadar eder?

minimum nekadar eder?
  6. D

bilgisayarım nekadar eder?

(konu başlığını yanlış girmiş olabilirim uygun bir şey bulamadım) i3 4170 işlemci r5 220 2gb(?) ekran kartı 8gb(2x4) 1333mhz ram casper nirvana anakart(?) 250w(?) psu 128gb ssd 320gb hdd tek fanlı casper kasa min - max fiyat verebilirseniz daha iyi olur (2500e almıştım ihtiyaç olduğundan geçen...
  7. D

apu sistemler nasıl çalışır

güzelmiş sistem bütçeme uygun olduğu ve güzel olduğu sürece tüm sistemleri düşünüyorum ve bu sistemle itopya apu sistem aynı özelliklere sahip duruyor sadece marka farklılığı var 1659535665 fark ettim o gamegarajın kötü olduğunu itopya ve sizin attığınız sisteme bakınca
  8. D

benim bütçemi aşıyor biraz 16 yerine 8gb veya daha ucuz bi 16gb falan bulunurmu? ve dediğim gibi hemen almayacağım 1 2 hafta içerisinde çünkü birazcık eksiğimde var ama %100 olarak gelecek para olduğundan 1 2 hafta en geç 3 diyorum
  9. D

her ssd olmuyormu?
  10. D

belirttiğim gibi 1 2 en geç 3 hafta içinde falan alacağım araştırma yapıyorum atarsanız hazırda durur ama 7k falan geçerse alamayabilirim elimdeki sistemide satıcam ama alıcı olucağını düşünmediğimden ilk bi yeni almak istiyorum
  11. D

fiyat farkı derken sizin attığınız neden daha ucuz anlamında hem işlemcisi daha güçlü hem 16gb ram ama diğerinden daha ucuz ve dediğiniz sistemleri nasıl bulabilirim? şuan okadar bütçem olmadığından güzel bi apu sistem alıp sonrasından ekran kartı takmayı düşündüm çünkü ekran kartlı sistemler...
  12. D

bu sistem daha iyiyse arasındaki fiyat farkının sebebi psu mu? oyun performansı nasıl? genel olarak oyunları yüksek ayarlarda açarmı? (valorant lol csgo dyinglight zula örnek olarak verdim sadece 2sini oynuyorum) veya yüksek sistem isteyen oyunları açarmı? birde sonradan ekran kartı almayı...
  13. D

daha önceki konumda birisi apu sistem önerdi apularda ekran kartı yok nasıl çalıştıklarına dair hiç bir bilgim olmadığından yeni konu açıp sorayım dedim bu apu sistemlerin çalışma mantığı nedir nasıl çalışır? oyun açarmı? nekadar oyun açar? yüksek ayar kaldırırmı? (eğer bildiğiniz güzel sistem...
  14. D

7000 TL'ye Depolamasız Sistem

apulardan hiç anlamıyorum bildiğin bi sistem varsa falan atar mısın zaten şuan hemen almıyıcam ayın 20 si 15i gibi alıcam arıyorum aklımda daha önceki konudaki sistem vardı onu alıcaktım ama kötüymüş
  15. D

bütçemi aştığından zaten alamam + 2 3 seferdir konuyu uplatıyorum birileri belki bi öneri yapar diye bundan sonrada yazıcaklar aynı sisteme pahalı demektense yeni bir sistem önerebilirmi (kaba olmaya çalışmıyorum sadece gereksiz tekrar ediyor bu fear adlı arkadaşın verdiği yanıtlarda olduğu gibi)
  16. D

Güzel sistem ama bütçemi aşıyor ve depolamayı çıkartmayı bulamadım
  17. D

"almayı düşünüyordum" yazdım artık ne alacağımı bilmediğimden yeni konu açtım
  18. D

7k 7.5k sistem arıyorum depolama olması şart değil parça parça veya hazır toplanmış fark etmez fiyatı uçmadığı sürece (varsada alırım) (daha önceki konumda bir bilgisayar bulmuştum bu fiyata sordum alınır mı? diye herkes almaz dedi ondan yeni konu açtım eğer buraya sormasaydım almayı düşünüyordum...
Top Bottom