Neler Yeni

Apu sistem tavsiyesi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
hocam mesaj attım bir bakın

achiles06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
mesut demirel
birazcık olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

denersin olmadı çıkarıp satarsın ilerde daha iyi bi kart alırsın ben 6-7 ay apu kullandım 1 ay önce rx6600 aldım
İşlemci sonrasında düzgün bir ekran kartını desteklemeye gücü yeter dmi

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Hocam tam olarak ne yazmıştınız bende baktım ama 5600g seçeneği yok
Mailden yazdım ben 1 hafta boyunca tekrar tekrar fakat şuan fiyatı falan değişmiş biraz hangisi hatırlamıyom genel bilgi veya satış mailine yazmıştım +500 ekleterek birde depolamayı 512gb m2 değiştirerek 7k gibi bir fiyata aldım fakat ürünler kutusuz geliyor bunu aklında tut garanti durumunda inventusa yazıcaksın tekrardan

erenzx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Çakar
Mailden yazdım ben 1 hafta boyunca tekrar tekrar fakat şuan fiyatı falan değişmiş biraz hangisi hatırlamıyom genel bilgi veya satış mailine yazmıştım +500 ekleterek birde depolamayı 512gb m2 değiştirerek 7k gibi bir fiyata aldım fakat ürünler kutusuz geliyor bunu aklında tut garanti durumunda inventusa yazıcaksın tekrardan
Ben yazdım ama söyle dediler;
Ne yazık ki kampanya dahilinde yalnızca 4600G ürün vardır.

Bir şey daha sorucam sana kutusuz olunca herhangi bir sorun oluyor mu?

DELİ45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan
Ben yazdım ama söyle dediler;
Ne yazık ki kampanya dahilinde yalnızca 4600G ürün vardır.

Bir şey daha sorucam sana kutusuz olunca herhangi bir sorun oluyor mu?
kutulu kutusuz olayını tam olarak bilmiyorum fakat şu an ben sorunsuz kullanıyorum lolde max ayar falan 120fps di sanırım max 150 min 60 fps görüyo oda bazen kasarsa monitörde kötü benim ghosting var kampanya değişmiş eskiden öyle yazıyordu g.o ozaman ne diyim

erenzx1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Çakar
kutulu kutusuz olayını tam olarak bilmiyorum fakat şu an ben sorunsuz kullanıyorum lolde max ayar falan 120fps di sanırım max 150 min 60 fps görüyo oda bazen kasarsa monitörde kötü benim ghosting var kampanya değişmiş eskiden öyle yazıyordu g.o ozaman ne diyim
Neyse ben donanım arşivi sigma-rules alacaktım ama kredi kartı siparişim gelmedi hala üzüldüm 5500xt li sistem yerin 4600g apu sistem alıcam şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,425
Üyeler
164,666
Son üye
bur4k.emre
Top Bottom