Arama sonuçları: *

1. Dentista

135.000 tl ye topladığım sistem sizce. Nasıl

Benim ilk önceliğim sistemimin sade olması, performanslı ve serin çalışmasıydı. Fiyat seviyesine göre senin önceliğin daha çok görsel ağırlıklı olmuş. Pavyon gibi kasaları normalde yorucu buluyorum ama kasan tatlı olmuş kardeşim güzel günlerde kullan.
  2. Dentista

9800x3d ile 5080 veya 5070ti

4k ile işin yoksa 5080'e bence çok gerek yok 5070ti gayet güçlü bir kart.
  3. Dentista

Sizce Sistemi Pahalıya mı Topluyorum?

Kaç kez geliyoruz dünyaya be yapıştır gitsin 🤭
  4. Dentista

28.02.2025 PC Toplayacak arkadaşlar için büyük gün !

Gene olması gereken fiyattan satışa çıkmayan, satıcıların performansa göre mabatlarından uydurdukları fiyatlar ile karşılaşacağız.
  5. Dentista

9800x3d ile sistem toplama

Güzel olmuş h.o 👍🏻
  6. Dentista

7500F & 4070 Super 2K/4K da iş görür mü?

2kda kaymak gibi oynatır h.o
  7. Dentista

[TOPLANDI] Ryzen 7 9700X + X670E sistem için ekran kartı önerisi

Şubat 2025 ama Amd henüz kartlarını piyasaya sürmedi belki iki firmada birbirine göre adım atarlar 5070 AMD 9000 serisine denk gibi görünüyor. 5070ti için 20 şubat piyasaya çıkış tarihi olarak görülüyor (kaynak).
  8. Dentista

[TOPLANDI] Ryzen 7 9700X + X670E sistem için ekran kartı önerisi

Ben yerinde olsam 5070'i beklerdim. Amd tarafını da göz ardı etme ama 9000 serisi bu jenerasyonu ile bir umut f/p anlamında fark yaratabilir. Kartlar piyasayı çıkıp testler yayımlanınca kararını verirsin.
  9. Dentista

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Mutlaka araştırma yapmışsınızdır. Ben bileşenlerin kalitesiz olmadığını düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun. Gene de sistemi alana kadar hala vaktiniz var gözünüze farklı bir ürün takılır daha mantıklı bulursunuz tercihinizi değiştirirsiniz.
  10. Dentista

Topladığım sistem hakkında görüşleriniz nedir?

Seçtiğiniz anakart o kasaya uyumlu olmayabilir. Msi kendi kasası için bu modeli üretti diye biliyorum kontrol sağlayın isterseniz. Düzenleme : Şimdi baktım Asus a21 anakart ile uyumlu gibi duruyor kasa üzerinde gerekli bölmeler açılmış ama siz gene de bir firmayı arayıp teyit edin.
  11. Dentista

Yeni Bilgisayar Sistemi Önerileri

Var elbette ama bütçeye bağlı
  12. Dentista

Aynen, yeni ekran kartlarının nvidia için 2. karta desteği yok diye biliyorum oraya ses kartı vs takabilirsin ama 3 ssd portu çok yeterli. Şimdiden hayırlı olsun.
  13. Dentista

3 ssd aynı anda çalışır ama PCIe2 çalışmaz. Söyle anlatayım m2_3 yuvasına ssd taktığın zaman görseldeki bölüm devreden çıkar. Görselde hangi bağlantı parçası olduğunu işaretliyorum.
  14. Dentista

Güzel bir anakart beyaz sistem toplarsan şık kalır ama yanlış anlamadıysam 2 ssd takmayı düşünüyorsun. direk 2 tb bir ssd almak daha uyguna gelecektir sanırım aksi olsa bile seçtiğin anakart için 3 ssd yuvası var. 2 yuvayı doldurup ilerleyen senelerde 3. bir ssd kullanmak istersen PCIe2 yuvası...
  15. Dentista

4070 superli sistem kurucam 5000 serisini beklemeli miyim

Ekimden beri bekliyorum. Parçaları ufak ufak topladım sadece ekran kartı kaldı. İmkanın varsa bekle. Yeni bileşenler çok uyguna çıkmaz belki ama bence beklemeye değer.
  16. Dentista

92kya bu sistem nasıl

Dostum ancak yazabildim. Öncelikle seçtiğin işlemciyi ryzen 7 9700x ile değiştirmeni öneririm. 2k oyun oynayacaksın bu işlemci her ekran kartı ile rahatlıkla başa çıkar. R9 7900x oyun performansında sana söylediğim işlemci ile benzer performans gösterir, yer yer geride kalabilir ve 170-200w güç...
  17. Dentista

92kya bu sistem nasıl

Dostum monitörün modelini yazar mısın? Sadece oyun amaçlı mı istiyorsun. Uzun dönem kullanmak istiyorsun sanırım şuan bir çok hazır sistem senin işini görür.
  18. Dentista

92kya bu sistem nasıl

-Anakart birçok anlamda çok başarılı, m1 ve m2 slotuna 2 ssd taksan bile PCIe x16 slotunda veya m2 ssd slotlarında hız kaybı yaşamazsın PCIe 5.0 x4 hızında kullanabilirsin. Usb 4.0 desteği var. Bu bağlantıyı kullanırsan m2 yuvasının hızı PCIe 5.0 x2 e düşer yalnız bilmiş ol. Gen 5 2 tane ssd...
Geri