Arama sonuçları: *

1. Diavelin

2.el Pc hangisi daha mantıklı

açıkcası bütçen kısıtlıa ondan ötürü kendi tercihinden çok alacağın performans önemli ama genede sen bilirsin
  2. Diavelin

2.el Pc hangisi daha mantıklı

https://www.incehesap.com/pch-arc-v2-tavsiye-sistem-fiyati-50348/ Hepsinden daha iyi rtx 3060 gücünde aynı zamanda intel eko sistem olunca çok daha iyi performanslı çalışıyor hiç düşünmeden senin bütçene bu sistemi alırım
  3. Diavelin

9070xt icin Sistem Tavsiyeleri (60-70k)

gaming gecesindeki ramler daha iyiydi keşke alsaydın
  4. Diavelin

Merhaba arkadaşlar sisteme bir bakabilir misiniz?

bu sıvı soğutucu senin istediğin kasanın üst tarafına sığıyor 140x3 = 420mm fan yapısı var kasanda onun dışında anakartta şunu söyliyim iyi bir b serisi uygun olan z ve x den çok daha iyi olabiliyor ondan b serilerini es geçme derim asrock günümüzdeki en büyük markalardan biri hatta monster bile...
  5. Diavelin

Merhaba arkadaşlar sisteme bir bakabilir misiniz?

anakart modeliniz fiyatına göre pahalı niye diceksiniz aşağıda linkini attığım cihazın hem vrmleri daha fazla hem pcie 5.0 slotu var ileride upgrade yapıcak olursanız her türlü kullanabilirsiniz ekstra wifi 7 si var asrock çok daha iyi ve yeni güncel ses codeci olan ALC4082 kullanıyor asrock...
  6. Diavelin

Bütçem ortalama 20 23 k arası bu fiyata iyi hazır sistem önerir misiniz

ddr4 sistem alma incehesap gaming gecesi var akşam onu bekle hatta bugün pchocası sistem duyurusu yapıcaktı onuda bekleyebilirsin
  7. Diavelin

AMD RYZEN 7 7800X3D ve Parça Uyumu

anakart olarak b850 riptide çok daha iyi bir anakart 50 tl farka değer bir seviyede bence bununla güncelleyip alın derim onun dışında ssd biraz pahalı ve psu kasa tercih etmeniz yararınıza olur ama anladığım kadarıyla full msi sistem dizmeye çalışıyorsunuz biraz da ondan ötürü fiyatlar normale...
  8. Diavelin

Bileşenlerim Hakkında Düşünceleriniz?

Eğerki rekabetçi oyunlar oynuyorsan lol,cs ve valo gibi değişmene gerek yok sistemi ama güncel AAA oyunları oynamak istiyorsan ve önü açık bir sistem olsun dersen ddr5 sisteme yönelebilirsin 650w gold psu ile rahat 4070 ve 7500F sistem bile dizersin psu değişmene gerek yok ve çoğu parçan güncel...
  9. Diavelin

28.02.2025 PC Toplayacak arkadaşlar için büyük gün !

9070 eğerki 30k bandından fazla çıkarsa 40k gibi bence alınacağını sanmıyorum nvidia gene kendi ayağına sıkmış olur bence heleki şuan 5000 serisi ile yaşadığı fiyaskodan sonra amdnin çok rahat bir atak yapması lazım ben olsam 40k fiyatlarına 9070 vereceğime gider 4080 veya 5070ti alırım 10k...
  10. Diavelin

2025te 3080 alınır mı?

3080 kullanıcısı olarak sana bir kaç tecrübemi anlatıcam ben zamanında biraz akılsızlık edip ilk çıktığı zamanlar 4K ekranla beraber aldım ama kart kesinlikle 4K ya hitap etmiyor o yüzden 2K için ideal bir kart bunun haricinde 10G versiyonu önermiyorum günümüzde 8G kartlar bile zorlanıyor 1080p...
  11. Diavelin

Ryzen 5 3600'lü Sisteme Ekran Kartı tavsiyesi

2K sistem yapıcam dersen 3070 tak sistemle 2K oyunları rahatça oynarsın
  12. Diavelin

İtopya mi vatan mı daha ucuz

Önce alacağın sistemi ve fiyatını söyle ona göre değerlendirelim istersen yanlış kararlar verme
  13. Diavelin

Çözüldü✓ MANTIS-6800 Alınır mı? AMD kartlarına ön yargım var.

işlemci değil ekran kartında oluyor ve hayır stabil versiyonunu kullanırsanız programın sorun yaşamazsınız pc toplayan kanal kanalında bunun hakkında video var izlersen anlarsın dostum
  14. Diavelin

amd driverlarını güncel kullanmak için ikinci bir program versiyonu var amdnin ama çok fazla driver sorunu olduğundan stabil çalışmıyor ondan driver sorunları çıkıyor
  15. Diavelin

🔥🔥🔥 Donanım Arşivi V6 Sistem Çıktı!(RTX SİSTEM) (8799TL) 🔥🔥🔥

adam 2060 olduğu anlaşılmasın diye 1660 superi montajlamış görsele çıldırıcam abdullah sen naptın asşlkjdasşldasd
  16. Diavelin

bence fiyat çok iyi 3070ti segmentinde bir kart takılı kesinlikle alınır ama dediğiniz gibi driver konularına biraz dikkat etmek lazım
  17. Diavelin

14K sistem aldım, özellikleri nasıl?

abine bidaha güvenirken 2 kere düşün bence :/
  18. Diavelin

Sizce fiyatına göre nasıl kart?

işlemci ekran kartını beslemek için yarısını kullanıyor ki 3060ti la 2kda bile rahatça oynarsın 60fps
  19. Diavelin

Çözüldü✓ Rtx 3060 Sistem toplayacağım, sizce nasıl ?

Şimdi 0 sistem alıp upgrade etmek her zaman daha karlı olucaktır neden dersen şuan yaptığın sistem anakart olarak önü açık değil bu kadar para verip hazır olarak 12. nesil intel almak daha mantıklı olcaktır en azından anakart iyi alcaksanız önü açık bir anakart almak daha mantıklı olcaktır...
  20. Diavelin

Sizce fiyatına göre nasıl kart?

aynen öyle aynı fiyata 2 fanlı 3060ti almak daha mantıklı 3060 ile aralarında min 10 fps oynuyor oyunlarda
Top Bottom