ama amd'nin 4gb vram avantajı var. nvidianında dlss ve rtx avantajı var hemen hemen aynı seviyedeler ve amd daha ucuz. dlss'in eksikliği hissedilir ama bunun içinde 3-4k verilmez beHocam dlss kapalı mı açık mı belli değil? Açınca 3070 uçuyor.
ama amd'nin 4gb vram avantajı var. nvidianında dlss ve rtx avantajı var hemen hemen aynı seviyedeler ve amd daha ucuz. dlss'in eksikliği hissedilir ama bunun içinde 3-4k verilmez beHocam dlss kapalı mı açık mı belli değil? Açınca 3070 uçuyor.
Yok hocam. Dlss açık videolara baktığınız zaman 3080, 6900 xt yi bile geçiyorO kadarını bilemem dost ama attığım videoda rx 6700xt pcie 3.0da kullanılmış sanırım.
Hocam aslında en ucuz 3 fanlı 3060 lara ve 6700 xt lere baktığınız zaman, 1 k var.ama amd'nin 4gb vram avantajı var. nvidianında dlss ve rtx avantajı var hemen hemen aynı seviyedeler ve amd daha ucuz. dlss'in eksikliği hissedilir ama bunun içinde 3-4k verilmez be
hocam 3060'la mı kıyaslıyodunuz siz. karşılaşmayı direk 6700 alır dlss her oyunda aynı kalitede çalışmıyor yine çok büyük bir + ama amd çoğu oyunda açık ara önde. dlss, rtx falanda bir yere kadar. hemde amd tarafında dlss kadar gelişmiş olmasa bile fsr var ben birkaç oyunda denedim gayet güzel çalışıyorYok hocam. Dlss açık videolara baktığınız zaman 3080, 6900 xt yi bile geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam aslında en ucuz 3 fanlı 3060 lara baktığınız zaman, 1 k var.
3060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
3060 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle6700 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
6700 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam Türkiye'de, düzgün indirimler dışında (ki zaten onlarda nadir) hiçbir şeye bekleme.https://www.itopya.com/msi-geforce-...-oc-12gb-gddr6-192-bit-lhr-ekran-karti_u12324 r5 5600 ile kullanacağım sizce fiyatına göre nasıl kart almam mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?
Hocam aslında dlss açıkken baş başa. Hatta 4K da performans moduna alabilirdi adam. Yani tabi tercih meselesi ama mesela ben broadcast falan da kullanıyorum. Çok güzel yazılım. Arkada ki sesleri kapatmakta çok faydalı. Doritos paketi açsan da Doritos'u yesen de ses gitmiyor. Sonra nvec çekirdeği falan derken bence 3060 daha faydalı. He tabi bunları hiç kullanmayacak kullanıcı için belki tercih edilmeyebilir.hocam 3060'la mı kıyaslıyodunuz siz. karşılaşmayı direk 6700 alır dlss her oyunda aynı kalitede çalışmıyor yine çok büyük bir + ama amd çoğu oyunda açık ara önde. dlss, rtx falanda bir yere kadar. hemde amd tarafında dlss kadar gelişmiş olmasa bile fsr var ben birkaç oyunda denedim gayet güzel çalışıyor
Aslında çift fanlı 3060 ti tercih edebilirsiniz. Evet iki fanlı ama 3060'tan daha güçlü.https://www.itopya.com/msi-geforce-...-oc-12gb-gddr6-192-bit-lhr-ekran-karti_u12324 r5 5600 ile kullanacağım sizce fiyatına göre nasıl kart almam mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?
3k daha verip adamlar 0 sistem dizdi 3060lı 10k aşırı pahalı bir fiyat 3060 içinhttps://www.itopya.com/msi-geforce-...-oc-12gb-gddr6-192-bit-lhr-ekran-karti_u12324 r5 5600 ile kullanacağım sizce fiyatına göre nasıl kart almam mantıklı mı yoksa beklemeli miyim?
Hocam büyük 3 fanlı diye pahalı değil mi? Yanlış biliyorsam düzeltin. Bence 2 fanlı 3060 ti mantıklı.3k daha verip adamlar 0 sistem dizdi 3060lı 10k aşırı pahalı bir fiyat 3060 için
aynen öyle aynı fiyata 2 fanlı 3060ti almak daha mantıklı 3060 ile aralarında min 10 fps oynuyor oyunlardaHocam büyük 3 fanlı diye pahalı değil mi? Yanlış biliyorsam düzeltin. Bence 2 fanlı 3060 ti mantıklı.
Yapmaz.5600 ile 3060ti darboğaz yaşar mıyım 1080de
işlemci ekran kartını beslemek için yarısını kullanıyor ki 3060ti la 2kda bile rahatça oynarsın 60fps5600 ile 3060ti darboğaz yaşar mıyım 1080de