Arama sonuçları: *

1. DoğruYoldayımPekiYaSiz

🤩 3060Tİ'LI MODART M9 GELDİ FENA🤩

sonra al satçı diyince laf ediyor bize :D
  2. DoğruYoldayımPekiYaSiz

DA SİSTEM DAHA GÜMBÜr GÜMBÜr bekleyın derim..
  3. DoğruYoldayımPekiYaSiz

hocam sımdı magazadan alabılır mıyız?
  4. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Çözüldü✓ 17.500 full sistem iyimdiir? (Diger soracagim sistemleri de atacagim. Takipte kalın lütfen)

2. sistem kazık mining ise alınmaz değilse alınır ama önerim ikinci ele girismemek
  5. DoğruYoldayımPekiYaSiz

hazır sistem tavsiyesi

hocam bende bunu alacaktım sonra çokça iiyama modeli önerildi asus sıkıntılı diyorlar
  6. DoğruYoldayımPekiYaSiz

hazır sistem tavsiyesi

hocam bu sistem alınır mı suan yoksa bekleyip baska bir sistem mi bekleyelim sizce ve 3 4 k civari monitör tavsiyeniz var mi iiyamag2470hsu alinir mi
  7. DoğruYoldayımPekiYaSiz

hazır sistem tavsiyesi

200tl eklenip alınan adata ssd güzel mi çünkü anakartta bir ssd girişi var bende alacağım bu sistemi ssd yükseltmesi yapacağım ama adata ssd nasil bilemiyorum tek slotta boşa gitmesin masraf olmasin okuma yazma değerlerine de düşük geldi ve rami 3600mhz yapmayı düşünüyorum bide 5600x...
  8. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Bu Sistem alınır mı?

hocam çok zamlanmadan bu sistem f/p cok pahalı degılse alayım dıyorum malum ekonomıde ne olacagı bellı degıl ama aklımda ıste ılerleyen zamanlarda kampanyalı sıstem cıkarsa ytden vs kaldı çıksada 1 k 1.5k fln aşağı olur sanırsam bunu alıyorum hocam ozmn
  9. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Bu Sistem alınır mı?

hocam bu sıstem kasadan çok sikayet edıyorlar nasıl ozellestıryım yada gamıng genden mı alayım 1674140167 tessekur ederım hocam alacagım sıstemı sızce beklıyım mı bıraz hazır sıstem cıkar mı yoksa bunu alayım mı dırekt? çok tessekurler sımdıden
  10. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Bu Sistem alınır mı?

O.C yapmıyacağım 100tl az bı fark olduğu ıcın almısken 5600x alayım dedım sıvı sogutma fln kullanmıycm ısı sıkntı olur mu 5600x ıcın ?
  11. DoğruYoldayımPekiYaSiz

15 16 k bütçeye ne alınır?

bu nasıl https://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  12. DoğruYoldayımPekiYaSiz

güzelmiş hocam son kararınız bu sıste mı oldu?
  13. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Bu Sistem alınır mı?

Bu sistemi 5600x yapıp alacağım siz nasıl anakart fln ilerleynler upgrade zamanlarda idare eder mi öneriniz var mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. DoğruYoldayımPekiYaSiz

hir bir şey hocam çok yardım bulamadım. 1674136117 siz ne yaptınız?
  15. DoğruYoldayımPekiYaSiz

kimin sistemini bekliyeyim bayadır piyasadan uzağım bilmiyorum artık
  16. DoğruYoldayımPekiYaSiz

15 16k bütçeye şuan nasıl br sistem alabilirim ya da beklemem lazım indirm vs.
  17. DoğruYoldayımPekiYaSiz

Toplama PC nasıl olmalıdır

güzel olmalıdır.
  18. DoğruYoldayımPekiYaSiz

PC TAVSIYE BUTCE 14 16 K ARASI

ne zaman gelır sıstwem
Top Bottom