Bu Sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
1,976
Bu sistemi 5600x yapıp alacağım siz nasıl anakart fln ilerleynler upgrade zamanlarda idare eder mi öneriniz var mı?

Fena değil fakat bütçeden tasarruf edip bunu alırdım şahsen:

İşlemciyi 5600x yapmana gerek yok. Zaten 5600 ile arasında neredeyse hiç fark yok.

Fena değil fakat bütçeden tasarruf edip bunu alırdım şahsen:
hocam bu sıstem kasadan çok sikayet edıyorlar nasıl ozellestıryım yada gamıng genden mı alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi soğutucu ile çok sıkıntı olacağını sanmıyorum.
tessekur ederım hocam alacagım sıstemı sızce beklıyım mı bıraz hazır sıstem cıkar mı yoksa bunu alayım mı dırekt? çok tessekurler sımdıden

hocam bu sıstem kasadan çok sikayet edıyorlar nasıl ozellestıryım yada gamıng genden mı alayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tessekur ederım hocam alacagım sıstemı sızce beklıyım mı bıraz hazır sıstem cıkar mı yoksa bunu alayım mı dırekt? çok tessekurler sımdıden
İllaki çıkar ama ne kadar F/P olur bilmem. Bu sistem alınabilir ama yeni v.o.k. sistem çıkacakmış galiba. Belki o da bu sistem tarzı olur.

İllaki çıkar ama ne kadar F/P olur bilmem. Bu sistem alınabilir ama yeni v.o.k. sistem çıkacakmış galiba. Belki o da bu sistem tarzı olur.
hocam çok zamlanmadan bu sistem f/p cok pahalı degılse alayım dıyorum malum ekonomıde ne olacagı bellı degıl ama aklımda ıste ılerleyen zamanlarda kampanyalı sıstem cıkarsa ytden vs kaldı çıksada 1 k 1.5k fln aşağı olur sanırsam bunu alıyorum hocam ozmn

hocam çok zamlanmadan bu sistem f/p cok pahalı degılse alayım dıyorum malum ekonomıde ne olacagı bellı degıl ama aklımda ıste ılerleyen zamanlarda kampanyalı sıstem cıkarsa ytden vs kaldı çıksada 1 k 1.5k fln aşağı olur sanırsam bunu alıyorum hocam ozmn
Alın hocam o zaman😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,001
Üyeler
197,339
Son üye
olcay 0608
Geri