Arama sonuçları: *

1. DoctorHans

Gençer gaming 13k sistem alınır mı?

https://www.gencergaming.com/mamibess Arkadaşlar genelde lol oynuyorum, laptop çöktüğü için sistem dizeyim dedim. Arada hikayeli oyunlara da bakıyorum. Bu sistem mâkul geldi. Sizce hak ediyor mu bu fiyatı ve psu değiştirmeli miyim
  2. DoctorHans

Hazır Sistem Alacaklar İçin 20k Bandında Hazır Sistem Önerisi

Dün nöbetçiydim hocam, fırsat olmadı
  3. DoctorHans

Atanınca en güzel PC’yi dizerim diyorum. Şu an bütçem 20k yı çok aşamıyor. Yeni bir bilgisayar alınca elimdekini de durumu olmayan birine hediye ederim. Öyle uzun süreli kullanmayı düşünmüyorum 1697314854 Tamamdır hocam çok teşekkür ederim, ben inceleyeyim hepsini bir
  4. DoctorHans

Teşekkürler hocam, galiba en mantıklısı 4 numara onu mu alayım direkt
  5. DoctorHans

4060 5600 hazır sistem 20k

Gençler son sınıf tıp öğrencisiyim, 4,5 aya atanacam. Demem o ki bir hastaneye git bir fırsat yakalamaya çalış gerçekten yordu beni, sizce 1,2 fazla verip artık alsam mı bir sistem. Bir aydır f/p sistemleri hep geç duyuyorum, gerçekten yoruyor bu süreç beni
  6. DoctorHans

📢 PCH RX 6600 SİSTEM 10499TL 📢

Alanların çoğu al sat yapmak için alıyorlar. Bu forumda bile olabilirler. Yani hayatınızı böyle kazanıyorsanız acınacak haldesiniz. Her sektörde bunlardan var, umarım işleriniz hiçbir zaman yolunda gitmez. Kullanmak için alanlara da hayırlı olsun
  7. DoctorHans

📢 PCH RX 6600 SİSTEM 10499TL 📢

Yok abi anında stok bitti hatası veriyor
  8. DoctorHans

Sizce bu fiyata bu değer mi

Monitör de dahil olduğu için düşündüm sizce ederi nedir
  9. DoctorHans

Sizce bu fiyata bu değer mi

4900 lira
  10. DoctorHans

Da çekilişi çıkan isim

Ben genelde çekilişlerde, çekilişin çıktığı kişinin görevleri yerine getirip getirmediğine bakıyorum. Direk DA takipçilerine girdiğimde bu isim DA instagram sayfasını takip etmiyor. 180 bin insanın girdiği çekilişte bunlara dikkat edilmesi gerekilmiyor mu?
  11. DoctorHans

Da 2 sistem hakkında

Bak aynı kasa geri geldi:D , bu sefer ssd si gb yarıya indi.
  12. DoctorHans

Aquarius 5AN ssdsi kronik sorunlu

Tamam doğru ama arada 5AN tavsiyesi isteyenlere Bu denilmiyor içinizde bunu yapanlar olabilir. Sonuçta millet 5000 lira para veriyor öneri istiyor, kardeşim iyi sistem alabilirsin demek yerine, dostum ssd si iyi değil demeniz gerekiyor bence. Ufak şeyler olarak görebilirsiniz ama bir kitle size...
  13. DoctorHans

O zaman A 5AN sistem tavsiyesi istiyenlere söylenmeli. Çünkü iyi değil bu da Abdullah hacigülden bir kesit https://donanimarsivi.com/forum/konu/crucial-bx500-vs-samsung-860-evo.4500/page-3#post-37919
  14. DoctorHans

Burda defalarca konuşuldu bx500 kronik sorunlu mu alınır mı diye genelde alınmaz dendi? A 5AN sistem tavsiyesi isteyenlerede kimse söylemiyor. Crucia bx500 in testini gördüm güncelleme yapılmasına rağmen düzelmemiş ve 2,3 kişi ile etkileşimde bulundum onlarda iyi değil dedi. Ama kimse öneri...
  15. DoctorHans

aquarius 5 an kasa hava silkülasyonu iyi midir?

Araştırdım rgb değil de stok soğutucu ile geliyor, kasa iyi işlemciyi yükseltirsen stok soğutucu işe yaramayabilir, yeni bir soğutucu almak zorunda kalırsın.Bir de bana ssd kronik sorunlu dendi ama kimse belirtmiyor doğrı mu değil mi bx500 alınmaz denildi net.
  16. DoctorHans

Da 2 sistem hakkında

Ben biraz eski kasanın kaldırılmasını stratejik düşünüyorum. Baktılar sistem tuttu, 550w spec deltayı kaldırdılar, bunu yaptılar. Şimdi en yakın iyi kasay olan 650w spec deltaya yükseltmek için 500 lira koyman lazım. Sonuçta bir sistem çıktığında stoğu az olan ürünle piyasaya neden çıkıyor ki...
  17. DoctorHans

Da 2 sistem hakkında

İşlem soğutucu alsan da hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Ön kapaktan hava giriş çıkışı olmadıktan sonra işlem soğutucu ne kadar daha götürebilir? Anlamadığım kötü kasa deniliyor, itopyada çoğu pc de bu kasa var, acaba satılmadığı için eritmeye mi çalışılıyor. Sadece bu forum değil diper...
  18. DoctorHans

Aquarius 5an alınır mı

Da2 sistemin yanına koyuyorum, da2 nin yanında çok kalitesiz duruyor. Yani işlemciden kısıp 1660 super ve 8gblik tek ram var, ssd kronik sorunluymuş yani bende başta beğendim şu an vazgeçtim.Bence parasına değmiyor biraz daha topla iyi bir şey al. Bende Da2 sistem eski kasa ile gelmezse de artık...
  19. DoctorHans

DA Sistem 2 parça ve fiyatları güncellenmiş, sizce ne yapmalıyım?

Yani hocam bilmiyorum , dün stok bitti dediler gelmez dediler geldi. Kasa nasıl bu kadar çabuk tükendi bir fikrim yok çünkü sen bir sistem oluşturuyorsan 1000 stokta aynı parçalar olmalı. Mesela ilk alamayanlar kendini kötü hissedecek kaçırdım diye ama şöyle bir yandan bak 5700xt alanların çoğu...
Top Bottom