Neler Yeni

Da 2 sistem hakkında

Mot1ve4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
süleyman kara
İşlem soğutucu alsan da hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Ön kapaktan hava giriş çıkışı olmadıktan sonra işlem soğutucu ne kadar daha götürebilir? Anlamadığım kötü kasa deniliyor, itopyada çoğu PC de bu kasa var, acaba satılmadığı için eritmeye mi çalışılıyor. Sadece bu forum değil diper forumlarda da nadir olumlu yorum var.
muhtemelen eritmeye çalışıyorlar dediğin gibi,forumda bir arkadaş ve Abdullah abi de kasanın öönüne delikler açmıştı ortalama 5 ila 7 dercede sıcaklık düşüldüğünü gördüm ama görsel zevkten uzak kalıyor biraz sonuçta 1 kere alınıyor 200 tl fazla verilebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
muhtemelen eritmeye çalışıyorlar dediğin gibi,forumda bir arkadaş ve Abdullah abi de kasanın öönüne delikler açmıştı ortalama 5 ila 7 dercede sıcaklık düşüldüğünü gördüm ama görsel zevkten uzak kalıyor biraz sonuçta 1 kere alınıyor 200 TL fazla verilebilir
Ben biraz eski kasanın kaldırılmasını stratejik düşünüyorum. Baktılar sistem tuttu, 550w spec deltayı kaldırdılar, bunu yaptılar. Şimdi en yakın iyi kasay olan 650w spec deltaya yükseltmek için 500 lira koyman lazım. Sonuçta bir sistem çıktığında stoğu az olan ürünle piyasaya neden çıkıyor ki, bari bilgilendirme yapılsaydı kasa stoğu az seri olun diye. Bir anda bitti işte ı yüzden kardeşim bu kasayla alma sonuçta bir defa alıyorsun, puanı yüksek bir ürün al.Bende bekliyorum eğer kasada bir değişiklik olmazsa almayacam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
muhtemelen eritmeye çalışıyorlar dediğin gibi,forumda bir arkadaş ve Abdullah abi de kasanın öönüne delikler açmıştı ortalama 5 ila 7 dercede sıcaklık düşüldüğünü gördüm ama görsel zevkten uzak kalıyor biraz sonuçta 1 kere alınıyor 200 TL fazla verilebilir
Bak aynı kasa geri geldi:D , bu sefer ssd si gb yarıya indi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom