RX 6700 XT alınır mı?

hocam 5600 için 3070ti fazla hatta 3070te hani ufak makul derecede darboğaz yapıyor 5600e bu arada 6700xt piyasası artmış şimdi baktım sizin kart sanırım 8999 lira rog olan diğer modellere göre fiyatı iyimiş
Evet hocam sizce alınır mı rog yoksa dediğiniz gibi 8gb 3070 mi yöneleyeyim 2k oynamak için?

Hocam 8gb vram düşük kalmıyor mu biraz o yüzden aslında rx 6700 xt 6800xt falan düşünüyordum.
hocam fps tarzı rekabetçi oyunlar için 8 yeter ve güç olarak daha önde 3070

Ne gibi hocam sıkıntı olur mu ben pek bilmiyordum da yardımcı olur musunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben hikayeli oynicaktım onun için 2k monitör alıcaktım.
anladım hocam 2k için 12 vram iyi olabilir oksitlenme ne gibi bir sıkıntı yaratıyor veya problem mi çok bilmiyorum bilen hocalarım yanıtlarsa daha doğru olur @shankar1

anladım hocam 2k için 12 vram iyi olabilir oksitlenme ne gibi bir sıkıntı yaratıyor veya problem mi çok bilmiyorum bilen hocalarım yanıtlarsa daha doğru olur @shankar1
Hocam lütfen biraz yardımcı olun 1 ayda çok fazla yerde konu açtım kimse bakmıyor bile benim de bilgim kısıtlı ekran kartı için en fazla 12k ayırabilirim yardımcı olursaniz sevinirim teşekkür ederim

hocam 8k ya normal hali de var aynı adamda 3070ti mi yoksa normal 3070 mi daha iyi olur?

Hocam sahibinden de hep 12k dan başlıyor nerde bulabilirim 10k ya bilginiz var mı istanbulda oturuyorum.

Valla sahibinden üzerinden kendi arama linkini yapıştırıyorum site açılmıyor. Bunun yerine sahibinden hesabınız varsa, arama kısmından filtreleme seçenekleri ile aradığınız hesaplı rx 6800'i bulabilirsiniz.

Öncelikle herkese merhaba, kendime yeni sistem topluyorum monitör klavye kasa dahil 23K olacak. Kendime ASUS ROG STRIX RX 6700XT kartını 9K ya buldum sizce bunu mu alayım yoksa RX 6800 XT 11k ya buldum ama arkadaş Param Güvende açabilir mi bilmiyorum ve onu alırsam da gerçekten bütçem neredeyse bitiyor ve monitör alamıyorum. 2.el de RX 7600XT fiyatları sıfırla aynı o yüzden ondan vazgeçtim. RX 6700 XT alacağım adam yanında Ryzen 5 5600 A520M k ve kartı Total'de son fiyat 13500 yapacak. Elimde SSD ve işlemci soğutucu var sadece RAM kasa ve PSU almam gerekecek sizce mantıklı mı yoksa farklı bir kart mı tercih edeyim?
2 ay önce ekran kartı hariç sıfır sistem topladim rx6700xt + ryzen 5600 işlemci toplam 13.5a mâl oldu bana. İyzico kampanyasından da yararlanmıştım. Ekran kartını 7.800e aldım bence fiyatı biraz fazla

Valla sahibinden üzerinden kendi arama linkini yapıştırıyorum site açılmıyor. Bunun yerine sahibinden hesabınız varsa, arama kısmından filtreleme seçenekleri ile aradığınız hesaplı rx 6800'i bulabilirsiniz.
Hocam aradığımda rx 6800ler 10k dan başlıyor iyi mi fiyatları?

2 ay önce ekran kartı hariç sıfır sistem topladim rx6700xt + ryzen 5600 işlemci toplam 13.5a mâl oldu bana. İyzico kampanyasından da yararlanmıştım. Ekran kartını 7.800e aldım bence fiyatı biraz fazla
Di mi hocam 2 ay önce 6500 dü sonra 7500 şimdi 8k oldu anlamadım yani ne alıcam bilmiyorum

6750xt alınır mı hocam?

10k 6750xt ler

Hocam aradığımda rx 6800ler 10k dan başlıyor iyi mi fiyatları?

Di mi hocam 2 ay önce 6500 dü sonra 7500 şimdi 8k oldu anlamadım yani ne alıcam bilmiyorum

6750xt alınır mı hocam?

10k 6750xt ler
Hocam diğer parçaları almadıysanız komple hazır sistemleri arastirsanız? Birkaç gün yoklasanız o fiyata çok çok daha iyi hazır sistemler denk getirebilirsiniz

Hocam diğer parçaları almadıysanız komple hazır sistemleri arastirsanız? Birkaç gün yoklasanız o fiyata çok çok daha iyi hazır sistemler denk getirebilirsiniz
Hocam henüz almadım hazır sistem de alabilirim aslında ama hangi kartı tercih etsem bilemedim zaten ayın 28 inde para elime geçicek o zamana kadar bakınırım gibi biraz.

Bide hocam rx 6750xt 8900tl iyi midir?

Hocam lütfen biraz yardımcı olun 1 ayda çok fazla yerde konu açtım kimse bakmıyor bile benim de bilgim kısıtlı ekran kartı için en fazla 12k ayırabilirim yardımcı olursaniz sevinirim teşekkür ederim
hocam yardımcı olurum tabi ne demek sadece oksitlenme bilmediğim bir konu oksitlenmiş kart alınır mı muhabbeti

Harbiden 6700 xt fiyatları abartılı yükselmiş
hocam bende 5600 üm için 3060ti 3070 seviyesi bir şey bakıyorum 3070 işlemci tabanlı oyunlarda biraz darboğaz yapıyor o yüzden 60ti modeline yöneleceğim gibi duruyor ikinci el 4060 ların fiyatı ben alana kadar biraz düşerse ona yöneleceğim çünkü 60ti tdp si biraz fazla kart 180 200 w çekiyor 4060 110 120 diye biliyorum

hocam yardımcı olurum tabi ne demek sadece oksitlenme bilmediğim bir konu oksitlenmiş kart alınır mı muhabbeti
Teşekkür ederim hocam ilgilendiğiniz için çok kararsızım az önce bir arkadaş yazdı rx 6750xt 8900tl satabileceğini söyledi onun haricinde maksimum 12k ayırabilirim ekran kartı için. 2k monitörle akıcı hikayeli oyun oynamak istiyorum sadece.

Geri