- Reaksiyon skoru
- 128
Corsair carbide series spec delta kasanın 650w ta bitmiş thermaltake v200 ün yerine j23 alayım mı yoksa işlemci soğutucu mu alayım
Corsair kasa gelir miV200 ile işlemci soğutucu alman yeterli olur. Ekran kartı zaten ısınmıyor.
Bilemiyorum. Tekrar stoklara geldiğinde parça değişikliği yada fiyat artışı olabilir.Corsair kasa gelir mi
(kral adamsın ) peki logitech g213 mü saber mıBilemiyorum. Tekrar stoklara geldiğinde parça değişikliği yada fiyat artışı olabilir.
Saber kullanıcısı olarak G213 alın derim. Mekanik takıntınız varsa Saber alabilirsiniz.(kral adamsın ) peki logitech g213 mü saber mı
Mekanik olamaması problem yaratır mı antighost muSaber kullanıcısı olarak G213 alın derim. Mekanik takıntınız varsa Saber alabilirsiniz.
Sanmam bir sorun olmaz.Mekanik olamaması problem yaratır mı antighost mu
İşlem soğutucu alsan da hava sirkülasyonu iyi değil diyorlar. Ön kapaktan hava giriş çıkışı olmadıktan sonra işlem soğutucu ne kadar daha götürebilir? Anlamadığım kötü kasa deniliyor, itopyada çoğu pc de bu kasa var, acaba satılmadığı için eritmeye mi çalışılıyor. Sadece bu forum değil diper forumlarda da nadir olumlu yorum var.v200 kasanın soğutması hava akış kötü diyorlar olumlu yorum görmedim iyi bir işlemci soğutucusu alırsan sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum