Arama sonuçları: *

1. D

arkadasım bilgisayar toplicak bakarmısınız

24 inç 1ms 75 Hz monitör 700 Corsair carbide specdelta psu 550 kasa 700 B450 seri anakart 500 8gb ram 3000 MHz (gskill,apacer,Corsair,xpg vs )230 R51600af 750 900 TL aralığı rx570 e.karti birde SSD disk 4 bin TL Cuma indirimlerine baksın
  2. D

AMD Ryzen 1600 af hackintosh

Valla çok sağlıklı bir şey değil bu yani dual niçin kullanmak istiyorsun ?
  3. D

Toplama Bilgisayar karşılaştırması

Mini itx mi yoksa masaüstü mu derken ? Yani anakartta boyut yada kasada mi demek istedin ?
  4. D

10.000tl Bütçeye Sistem

o bütçeye birçok seçeneğın var zaten kafanda oluşturacaksın zamanla tek söyleyeceğim o bütçeye bilişim kastın ne ama bilmem çift monitör al (y);)
  5. D

Bilgisayar özellikleri iyi mi fikir verebilir misiniz?

Alma pahalı hepsini sıfır alırsın bu paraya ben aldım
  6. D

Hazır sistem önerisi

Oyun hakkında bilgim yok ama sen bence yeni konu aç işlemciye gömülü ekran kartı olan ryzen g serisi işlemci kullansan yetermi sana bak o fiyatına r3 3200g işlemci 16 GB ram yapıp ucuza sistem toplarsın ekran kartıdır toplamanın en pahalı ürünü çünkü
  7. D

Hazır sistem önerisi

Hazirlar şuan butceni aşıyor ekran kartı ile birlikte o yüzden kendin toplamanı öneririm
  8. D

Gelecekte yükseltmek için ilk başta Amd'nin 1600 AF mi yoksa 2600 mu Alman daha iyi olur ?

1600af zaten 2600 gibi düşün gerek yok aradaki farka ram al derim yada monitör güzel bişey olsun paranı oranla donanımlara göre tavsiyem ?
  9. D

Arkadaşlar lütfen sistem toplamama yardım

Kardeşim ekran kartın iyi monitörde var madem kabataslak b 450 seri anakart 500-650 Ram 8×2 16 GB güzel bı marka 3000 mhz 600 civarı SSD +HDD alırsın İşlemci R5 1600af 750 desek Kasa guckaynagi güzel bı Corsair set 800 TL Böyle ?
  10. D

5000-5200₺ arası Pc Önerisi

Hocam Hepsiburada dan faizsiz aldım yazdım zaten orada diğerleri 1 taksit tutarı faiz koyuyor
  11. D

Güvenilir olmayan bir site bu kadar reklam yapamaz yorumlu ürünü olmaz
  12. D

3 gün önce bu siteden aldım diğer sitelerde iyi siz biliyorsunuz nasılsa onları ama şunu soylim fiyat farkı olmadan vade farksız 9 taksit imkani sunan bir siteden bahsediyorum malesef ince 6 taksitte kalıyor banka extra vermiyor diğer sitede 12 ye böler bı taksit tutarı daha koyar üstüne nokta.
  13. D

İntel mi Amd Rzyen mi ?

Eski oyunculardan kim kaldı? kardeşim sana şöyle diyim kendi içinde iyi markalar ve güzel serileri var ama fiyat performans satış hızı AMD de gidiyor olay bence sana AMD gider yayın içinde internetin iyi oldumu tammadir
  14. D

Şunu şuraya bıraktım işlemci yükseltirken bak işte marka kalite kokuyo ? https://www.qp.com.tr/qp-evo-ryzen-5-1600-af-16gb-gtx-1660-ti-6-gb-250-gb-ssd-oyun-bilgisayari
  15. D

4000 tlik sağlam bi sistem onerirmisiniz

4900 TL ile şunu şuraya bıraktım makine bütün parçaları iyi yoruma aç istersen bütçeyi indirmek için biraz parçalarda ayar yapabiliriz kolay gelsin ? https://www.qp.com.tr/qp-evo-ryzen-5-1600-af-16gb-gtx-1660-ti-6-gb-250-gb-ssd-oyun-bilgisayari
  16. D

Yeni alacağım Bilgisayarın neyine dikkat etmeliyim (en önemlisi)

Dostum bilgisayarcı olarak cevap verim sana : 3 önemli donanım anakart , işlemci, ekran kartı budur olay tabi diğer parçalarda çok önem arz eder sana kolonları saydım ama niyetin ne oyunmu ? Çizim mi ? İş mi ? İnternet makinası mi Sen topliyacaksan fiyat bandına göre arkadaşlarla öneririz...
  17. D

Virüs fiyatları olumlu mu olumsuz mu etkiler

Virüs piyasayı alt üst etmiş durumda fakat elektrik elektronik global şirketler etkilenmezler asla Türkiye orneginde bile Arçelik vs virüse karşı yararlı biseyler yapıyor maske gibi Dolar şuan bu düzeyde seyir ediyor stok azalma durumu yerine stok eritme yapicaklar bence.. seri üretime ise devam
  18. D

PC topladım görüşleriniz nelerdir ?

Teşekkürler önerin için
Top Bottom