kardeşim unlostun sistemlerine baktınmı hiç yada daBeyler cs bağımlısıyım fazla bütçem yok cs oynatıcak ucuz yollu sistem önerebilir misiniz
valla keyfin bilir dostum ama param olsaydı bi 10.000 kişilik pc çekiliş yapardımUnlost eco v2’ydi sanırım baktım 3400-3700 gibi bi fiyatı var ana monitör klavye mouse kulaklığa girince epey bir uçuyor
Kendim toplamayı düşündüm da cs oynıycağımdan dolayı ryzen vega serisine baktım fakat ona da güvenemedim açıkçasıHazirlar şuan butceni aşıyor ekran kartı ile birlikte o yüzden kendin toplamanı öneririm
Oyun hakkında bilgim yok ama sen bence yeni konu aç işlemciye gömülü ekran kartı olan ryzen g serisi işlemci kullansan yetermi sana bak o fiyatına r3 3200g işlemci 16 GB ram yapıp ucuza sistem toplarsın ekran kartıdır toplamanın en pahalı ürünü çünküKendim toplamayı düşündüm da cs oynıycağımdan dolayı ryzen vega serisine baktım fakat ona da güvenemedim açıkçası
Teşekkür ederim sağolasın sanırım ihtiyacım olan şey buOyun hakkında bilgim yok ama sen bence yeni konu aç işlemciye gömülü ekran kartı olan ryzen g serisi işlemci kullansan yetermi sana bak o fiyatına r3 3200g işlemci 16 GB ram yapıp ucuza sistem toplarsın ekran kartıdır toplamanın en pahalı ürünü çünkü