Arama sonuçları: *

1. Donatus

8000-8500 tl monitör dahil pc öneri

kusura bakma ben 1 ay önce alacaktım p2 yi o zaman her şey dahil 8500 9k ya tamamlanıyordu şimdi girdim baktım da fiyatlar uçmuş başka arkadaşlarınkini de değerlendirebilirsin kusura bakma yaklaşık 400 tl lik zamn gelmiş kasaya 1 ay içinde şaka gibi Allah yardımcın olsun kardeşim
  2. Donatus

8000-8500 tl monitör dahil pc öneri

teknobiyotik p2 bakabilirsin işlemciyi 3600x yaparsın 2060super yaparsın 1000 tl gibi bir paraya ya da biraz daha fazlasına 144 hz veya 240 hz 1080p monitör aldın mı canavar gibi çalıştırırsın hayal bilgisayarımdı bütçe yetirip alamadım söyleyeyim
  3. Donatus

6000 TL Sistem Önerisi

6400 tl teknobiyotik p2 öneririm hayalimin bilgisayarı
  4. Donatus

6000TL ye bir pc alma önerisi

biliyorum 400 tl büyük bir fark olabilir ama aklının bir köşesinde bulunsun işlemcisi çok iyi https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-amd-ryzen-5-3500x-3-6ghz-rtx2060-6gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html
  5. Donatus

8.500TL Monitör Dahil Sistem

https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-p2-amd-ryzen-5-3500x-3-6ghz-rtx2060-6gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html buna 3600 ve snowman ultra t6 soğutucu ile birlikte 2060 super takın bir de 24g2u alın tamamdır hayalimdeki sistemdi bu fiyata bundan iyisi olur mu bilmiyorum çok rahat...
  6. Donatus

bu fiyata bundan iyisi var mı

3600 ile 3600x arasındaki farklardan biri stock soğutucuymuş yorumlarını okuduğum herkes eğer işlemci soğutucunuz varsa 3600 alabilirsiniz diyor e benim de yok 3600x de stock soğutucu yetiyormuş 62 ile 72 derece arasındaymış ortalamada
  7. Donatus

monitör konuşmuştuk bana attığınız linkte 2200 bandında iniyordu o yüzden onu seçtim işlemciyi de yapmışken en sağlamı olsun dedim 200tl fark vardı zaten artık daha çok çalışıp odeyecem vallahi güç kaynağının yeterli olmasına sevindim daha harcamama gerek kalmadı :))) artık soğutucuyu da param...
  8. Donatus

son kararım doğru mu

6500 tl olan kasa bütçemi 300 tl aştım ama söyle bir sistem buldum daha önce yazan arkadaşlar sağolsun kararı kesinleştirmek için yazıyorum...
  9. Donatus

en son sisteme baktım iyi güzel bazı sorularım olacak ama işlemciyi 3600x yapsak olur mu sağlam bir şey olsun istiyorum çok uzun seneler de idare eder bence ramın frekansı düşük değil mi yada overclock yapılıyormuş frekansı ne kadar yükselir bir yerde yazmıyor (görüntüsü çok değişik geldi bu...
  10. Donatus

hocam kusura bakmayın da galiba sizin bi hatanız var ben sizinle monitör hakkında konuşmuştum gittim baktım bu sistemi göremedim gene de teşekkürler bunu gözden geçireceğim
  11. Donatus

ben bu sisteme dikkat etmemişim o zaman kusura bakmayın iyi bir sistemmiş
  12. Donatus

teşekkürler madem öyle bir daha yanından geçmem powerboostun bomba kadar kuvvetliyse sistemi de patlatır allah korusun :)
  13. Donatus

6500 tl civarı iyi olur daha monitör alacağım çünkü
  14. Donatus

https://www.itopya.com/da-sistem-2-amd-ryzen-5-3600-asus-tuf-3-rx-5600-xt-oc-evo-6gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ donanım arşivi nin sistemi galiba videoda attığından çok farklı cihazlar var bu sistem en iyisi mi bir de b450mdragon ile 3200mhz ramlar uyumlu mu ben pek anlayamadım...
  15. Donatus

bilgisayar toplayacağım acemiyim yardım

teşekkürler bekliyor olacağım 1598174629 dediğinizi anladım teşekkürler 2060 konusu hakkında niyeyse ben 20 fps farkı gibi bir şey göremedim hani demek istediğim o kadar farka o kadar para verilir mi harddisk falan alsam bana daha yardımcı olur gibi düşünüyorum sonuçta gta5 olmuş 100 gb...
  16. Donatus

bilgisayar toplayacağım acemiyim yardım

merhabalar ben bilgisayar toplayacağım ama acemiyim bana yardım ederseniz mutlu olurum kasa için her şey dahil 6500 bundan 1 kuruş yukarısı olmaz olamaz para yok ryzen 5 3600 lı ve 5600 xt bir bilgisayar arıyorum genel performans olarak hem oyun oynasın hem de render vb eğer işim olursa...
  17. Donatus

bu sistem nasıl

arkadaşlar merhaba ben geçenlerde sizi rahatsız etmiştim ne yapayım ne edeyim diye sağolun ki çok yardımı dokundu bu forumun simdi ben bir sistem yaptım onu size sormak istiyorum her şey dahil 6500 olacak gibi duruyor unuttuğum bir şey olursa söylerseniz çok mutlu olurum monitör MSI Optix...
  18. Donatus

bilgisayar almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim pek bilgim yok

galiba 5500 ile 5600 arasında 20 30 fps fark oluyor ciddi bir rakam gibi duruyor ama 900 tl fark ise düşündürüyor sonuçta 5500 de kasmıyor 5500 ile devam edeceğim galiba
  19. Donatus

hocam anladım da alet 3000 tl benim toplam bütçem 6000 zaten o fazla kaçar ben o ikisinden birini merak ettim 5600 xt almaya değer mi diye onun bile arasında 900 tl var yani 900 tl fark büyük bir rakam 5000 tl lik bilgisayar için 1595667696 hocam anladım da alet 3000 TL benim toplam bütçem 6000...
  20. Donatus

https://www.itopya.com/karsilastirma/?n=[15180,14964] bunlardan hangisi iyi olur bayağı fiyat farkı var aralarında değer mi 1595666864 bir de şu hdcp olayı varmış o türkiye de geçerli bir olay mı film açılmaması falan hep internetten film izliyoruz sıkıntı yaratır mı bir de monitör buldum bu...
Top Bottom