Donatus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 94
- İsim
- asdasd asdasdasd
arkadaşlar merhaba ben bir masaüstü bilgisayar alacağım bilgisayar aram pek iyi değil o yüzden size sormak istedim ben şimdi arkadaşımın bilgisayarını yazayım
en yüksek her şey dahil param 6000 tl (kulaklık ve mouse hariç allaha şükür onlar var)
hyperx predator 8 gb 3000mhz (bir 8 lik daha mı alsam ? 300-350 tl bandındaydı galiba aynısı)
amd ryzen 5 1400 işlemci (3600 bunun iki katı performanslıymış galiba 200 tl farkla ama tabi 1400 tl ye geliyor)
asus rog strix gtx 1050 2gb olması lazım (niyeyse az gibi geldi)
fsp hydro 700 w güç kaynağı (anladığım kadarıyla bu bayağı yeterli bir kaynakmış)
zigmatek hawthorn kasa (iyi internette gördüm beğendim yani güzel kasa)
wd 1tb harddisk 7200 rpm (ssd almaya gerek olur mu)
a320m ds2 anakart (?)
bana bunları söyledi dediğim gibi ben pek bilmiyorum yorumunuzu bekliyorum fiyat ise 2500 olur dedi bunun için eğer 1050 yetmez diyorsan 1070 founders edition 8 gb(manyak bi alet galiba) alırsan 5000 tl dedi. bunu alıp geliştirsem mi?(neyi ) donanım arşivinin yaptığı bilgisayarlardan mı alsam bilemedim(6000 tl olduğu için beni çok zorlar pek düşünmüyorum açıkçası monitör olmadıktan sonra kasayı izlemeyeceğim sonuçta. parayı sonuna kadar harcamayı düşünüyorum ama eğer arkadaşımınkini alacaksam boşa çıkanları nasıl satabilirim (satabilir miyim)?ucuz fiyatlı klavye ve monitör (144hz olması önceliğim alacaksak yeni bir şeyler olsun bari çözünürlük de ne kadar oluyorsa iyi olsun yani) bildiğiniz var mı? ben ne yapayım bana yardımcı olur musunuz kafamı dağa taşa mı vurayım
bir de benim kulaklık bluetooth onun için de bir adaptör almak gerekir galiba ama internet bağlayıcı aletim var tp link. oyunları yüksek görüntü kalitesinde çalıştırsın (fps manyağı değilim abi kasmasın yeter 3 5 fps için pek para dökmek istemem) monitörün çözünürlüğünün iyi olması ileride eğer yaparsam render falan üzmesin uzay üssü bilgisayarı beklemiyorum ama çok da kötü mü olur bu sistem işte arkadaşlar diyeceklerim bunlar az çok halimden anlamışsınızdır yardımcı olursanız sevinirim iyi günler herkese
5000 dediğim toplam 5000 tl 1070 dahil
en yüksek her şey dahil param 6000 tl (kulaklık ve mouse hariç allaha şükür onlar var)
hyperx predator 8 gb 3000mhz (bir 8 lik daha mı alsam ? 300-350 tl bandındaydı galiba aynısı)
amd ryzen 5 1400 işlemci (3600 bunun iki katı performanslıymış galiba 200 tl farkla ama tabi 1400 tl ye geliyor)
asus rog strix gtx 1050 2gb olması lazım (niyeyse az gibi geldi)
fsp hydro 700 w güç kaynağı (anladığım kadarıyla bu bayağı yeterli bir kaynakmış)
zigmatek hawthorn kasa (iyi internette gördüm beğendim yani güzel kasa)
wd 1tb harddisk 7200 rpm (ssd almaya gerek olur mu)
a320m ds2 anakart (?)
bana bunları söyledi dediğim gibi ben pek bilmiyorum yorumunuzu bekliyorum fiyat ise 2500 olur dedi bunun için eğer 1050 yetmez diyorsan 1070 founders edition 8 gb(manyak bi alet galiba) alırsan 5000 tl dedi. bunu alıp geliştirsem mi?(neyi ) donanım arşivinin yaptığı bilgisayarlardan mı alsam bilemedim(6000 tl olduğu için beni çok zorlar pek düşünmüyorum açıkçası monitör olmadıktan sonra kasayı izlemeyeceğim sonuçta. parayı sonuna kadar harcamayı düşünüyorum ama eğer arkadaşımınkini alacaksam boşa çıkanları nasıl satabilirim (satabilir miyim)?ucuz fiyatlı klavye ve monitör (144hz olması önceliğim alacaksak yeni bir şeyler olsun bari çözünürlük de ne kadar oluyorsa iyi olsun yani) bildiğiniz var mı? ben ne yapayım bana yardımcı olur musunuz kafamı dağa taşa mı vurayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
5000 dediğim toplam 5000 tl 1070 dahil