Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Kasamı toparlamam gerek, Ryzen 3 3200G

NVIDIA tarafında GTX 1650, AMD tarafında RX 570'e kadar besliyor sanırım. RX 570 de darboğaz yapabilir.
  2. Emre Zengin

Kasamı toparlamam gerek, Ryzen 3 3200G

Şimdilik bu oyunlar için yanına bir tane daha 8 GB RAM alman şart. Ortalama 700 TL. Bu anakarta Ryzen 5 5600 takabilirsin. Bütçe kurtarmazsa Ryzen 5 5500 de takılabilir. https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-5600-alti-cekirdek-3-50-ghz-fiyati,1782415463.html...
  3. Emre Zengin

Windowsmu yüklemem gerek

Windows 11 Pro Retail de aldım buradan. İlk gönderdikleri Key MAK'tı. Sonra WhatsApp üstünden adamlara yazdım Retail Key yolladılar. Sonra kardeşime PC toplamıştım ona Windows 11 Home kurmuştum. Windows 11 Home olan Key'i girince telefonla etkinleştirmeyi istedi. Bir numara vardı onu arıyorduk...
  4. Emre Zengin

Windowsmu yüklemem gerek

Windows 11'i çıktığından beri kullanıyorum. İlk çıktığında ufak tefek buglar vardı. Son 2 senedir sorun yaşamıyorum. Performanstan yana çıktığından beri sorun olmadı. Windows 11 Home için lisansı buradan almıştım ben ama telefonla aktifleştirmiştim...
  5. Emre Zengin

APU sistem ne kadar dayanır?

Aynen çift slot. 8x2'yse sorun yok.
  6. Emre Zengin

APU sistem ne kadar dayanır?

Hepsini oynatır sorun yok. Ryzen 5 3400G ile oynamıştım hepsini. RAM olarak çift kanal takılı olsun. FPS baya bir artıyor öyle. Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum.
  7. Emre Zengin

MSI B450M-A PRO MAX II ANAKARTA R5 5500 ISLEMCI UYUM SAGLAR MI?

Estağfurullah hocam. İyi geceler.
  8. Emre Zengin

İşlemcilerde çoğu öyle zaten Ryzen 5 5600 alsaydın kutulu almana gerek yoktu. Stok soğutucu işini görmüyordu. Ryzen 5 5500 için stok soğutucu işini görür. Kontrolcünü kasanın Reset SW kısmına bağlanacak gibi duruyor. Kumandayla ilgili bir şey göremedim.
  9. Emre Zengin

Hazır sistem alsan bile kutuları geliyor hocam. L3 önbellek farkı var. Özellikle rekabetçi oyunlarda bu farkı görürsün. Bu bütçede kesinlikle en az dediğim gibi Ryzen 5 5600 alınmalıydı. Kasada varmış kontrolcü. Kumandası olup olmadığını bilmiyorum bir bakayım.
  10. Emre Zengin

ARGB ile RGB girişi maalesef yok hocam. ARGB kontrolcüsü lazım olacak sana. Renk ayarını kontrolcünün kumandası ile yapıyorsun ama. Daha önce kullanmadım ama yanlışım yoksa böyle bir şey alman lazım...
  11. Emre Zengin

Daha iyisi toplanırdı. Bu bütçede işlemcin çok düşük kalmış. UPS çok önemli değilse o da gereksiz olmuş. Kingston'un flash bellekleri beğenmiyorum bunun farklı modellerinin yazma hızları çok kötüydü ama bu model hakkında bir fikrim yok. RTX 4060...
  12. Emre Zengin

Gerek yok. Bak bu senin anakartının ilk çıkan BIOS'u. Bu BIOS bütün 1000-2000-3000-4000-5000 serisi Ryzen işlemcilerle uyumlu. Senin dediğin 7C52vA1 BIOS'u tarihi yanlış hatırlamıyorsam 2 hafta önce çıkan Ryzen 7 5700X3D, Ryzen 5 5500GT ve Ryzen 5 5600GT için.
  13. Emre Zengin

Yeni anakart BIOS'u güncel çalışır hocam.
  14. Emre Zengin

Anakartı B650 yapmama gerek var mı ?

Ben senin yerinde olsam ASUS Prime A620M-K ile devam ederdim çünkü özelleştirme için aşırı fazla fiyat farkı koyuyor. İlerleyen zamanlarda sistemi güncellemek istersen anakartı ve işlemcini satıp güncellemek daha mantıklı duruyor.
  15. Emre Zengin

Windows 10 mu 11 mi 11 e geçmek mantıklı mı

Bu sisteme Windows 11 kur. Yükselterek geçmeni tavsiye etmem, formatlayıp geçmeni tavsiye ederim.
  16. Emre Zengin

ssd ile hdd taksam bişey olur mu

Anakartında M2 SSD için giriş varsa M2 SSD'yi alıp oraya takabilirsin. Eğer yoksa boşuna alma. Bir de eski bilgisayarından söktüğün HDD'nin içinde Windows olması gerek. İstersen eski cihazında Windows format belleği ile diski biçimlendirip kasana tak veya anakarta taktıktan sonra biçimlendir...
  17. Emre Zengin

Anakartında M2 SSD için giriş varsa ikisini beraber kullanırsın ama HDD'nin içinde büyük ihtimalle Windows var. Onu biçimlendirmen gerekecek. Şuan anakartında depolama birimi takılı mı?
  18. Emre Zengin

Anladığım kadarıyla bu M2 SSD'yi alıp anakarta takacaksın bir de eski bilgisayarının içindeki HDD'yi anakarta takacaksın doğru mudur?
Top Bottom