Neler Yeni

ssd ile hdd taksam bişey olur mu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
Anladığım kadarıyla bu M2 SSD'yi alıp anakarta takacaksın bir de eski bilgisayarının içindeki HDD'yi anakarta takacaksın doğru mudur?
Bence de "hdd ile ssd aynı anda kullanılabilir mi?" gibi sormuş.

helios456

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
anıl özcoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla bu M2 SSD'yi alıp anakarta takacaksın bir de eski bilgisayarının içindeki HDD'yi anakarta takacaksın doğru mudur?
tam anlatamamışım kusura bakmayın evet ss dile hdd yi aynı anda tkullansam taksam sıkıntı olur mu dişcektım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence de "hdd ile ssd aynı anda kullanılabilir mi?" gibi sormuş.
evet onu demek istemişsim

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
tam anlatamamışım kusura bakmayın evet ss dile hdd yi aynı anda tkullansam taksam sıkıntı olur mu dişcektım

Hiçbir problem oluşturmaz. Windows u direk Ssd ye kopyalabilirsin de .

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin

Anakartında M2 SSD için giriş varsa ikisini beraber kullanırsın ama HDD'nin içinde büyük ihtimalle Windows var. Onu biçimlendirmen gerekecek. Şuan anakartında depolama birimi takılı mı?

helios456

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
anıl özcoşkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartında M2 SSD için giriş varsa ikisini beraber kullanırsın ama HDD'nin içinde büyük ihtimalle Windows var. Onu biçimlendirmen gerekecek. Şuan anakartında depolama birimi takılı mı?
tam olarak anlayamadım

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT

Bir sorun olmaz. Bende de 500gb hdd, 500gb m.2 ssd var.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
tam olarak anlayamadım
Anakartında M2 SSD için giriş varsa M2 SSD'yi alıp oraya takabilirsin. Eğer yoksa boşuna alma. Bir de eski bilgisayarından söktüğün HDD'nin içinde Windows olması gerek. İstersen eski cihazında Windows format belleği ile diski biçimlendirip kasana tak veya anakarta taktıktan sonra biçimlendir. (Biçimlendirmeden önce HDD'nin içinde önemli verilerin falan varsa onları bir flash belleğin içine at). Asıl sorduğum soru şuan anakartta takılı herhangi bir depolama birimi var mı?

helios456

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
anıl özcoşkun
Anakartında M2 SSD için giriş varsa M2 SSD'yi alıp oraya takabilirsin. Eğer yoksa boşuna alma. Bir de eski bilgisayarından söktüğün HDD'nin içinde Windows olması gerek. İstersen eski cihazında Windows format belleği ile diski biçimlendirip kasana tak veya anakarta taktıktan sonra biçimlendir. (Biçimlendirmeden önce HDD'nin içinde önemli verilerin falan varsa onları bir flash belleğin içine at). Asıl sorduğum soru şuan anakartta takılı herhangi bir depolama birimi var mı?
reis şöyle söyleyeim yeni pc topklıycam anakrtı falan yenı alıcam ama asıl sorunun cevabını vermem gerekirse evet hdd var şu anda

bir diğer sorumda şu olacak

Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) sence alınır mı kral​

Leozin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Emir Buğra KURT
reis şöyle söyleyeim yeni pc topklıycam anakrtı falan yenı alıcam ama asıl sorunun cevabını vermem gerekirse evet hdd var şu anda

bir diğer sorumda şu olacak

Crucial 500GB P3 Serisi 3D NAND NVMe M.2 SSD (3500MB Okuma / 1900MB Yazma) sence alınır mı kral​

O hdd içindeki windowsu silmeni yani önemli olan dosyalarını bir yere yedekle ve hdd'yi biçimlendirmeni söylüyor. Sonra da kurduğun sistemdeki m.2 ssd içine windows kurmanı öneriyor yani.

helios456

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
anıl özcoşkun
O hdd içindeki windowsu silmeni yani önemli olan dosyalarını bir yere yedekle ve hdd'yi biçimlendirmeni söylüyor. Sonra da kurduğun sistemdeki m.2 ssd içine windows kurmanı öneriyor yani.
anladım anladım kral sana topladğım parcaları atsan onun hakkında yorum yapabilirmisin acaba

Top Bottom