Dostum hayırlı akşamlar öncelikle beğenini görüp geldim hatırlattığın için teşekkürler. Şimdik İtopya sitesine baktım maaaalesef ki kesinlikle alınabilir bir sistem yok ama bir daha bakıcam. Vatan da ise bir tane sistem buldum DDR5 fakat ekran kartı 4060 ve Gigabayt'ın Winforce modeli hiç ama hiç önerilmeyin soğutma tarafında sıkıntılı bir model ayrıca Ram'i XPG, SSD'yi Crucial 1TB yapmak lazım kullanabilir olması için o zamanda fiyat 27.875TL oluyor sistem bu;
AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H DDR5 - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Şimdi bi öteki sitelere bakıcam ayrıca itopyaya tekrardan bakıcam. Şunu da söylemek istiyorum bi arkadaş atmış tebilon da 7500f rx 7700 xt li sistem şuan da piyasa da galiba tek alınabilir sistem.
Dostum aynı sistem fiyat daha uygun bu sistemi alabilirsin ekran kartı ne MSI Ventus modelini ne de Gigabayt ın Winforce modellerini öneriyorlar soğutması az diye ama kendim MSI Ventus modelini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Bana göre alınabilir.