Arama sonuçları: *

1. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

O ekran kartı benim de aklımda soğutucu olarak hali hazırda Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var hayli hayli yeter diye düşünüyorum
  2. EmreErkanAydın

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu?

Ben böyle bir sistem topladım ilerde 4070super takacam ama şu anlık 3070ti ile idare edecem sizce sistem parçaları nasıl uyumlu mu? veya siz bu bütçeye ekran kartsı ssd siz işlemci soğutucusuz nasıl bir sistem toplardınız. XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower 750W 80+ Gold Gaming Kasa Patriot Viper...
  3. EmreErkanAydın

15k kasa-işlemci-anakart önerisi

ram ve işlemci tamam ama anakart bütçemi çok zorlar daha bi ortalama 5-6k arası olsa bi de farklı bir kasa öneriniz var mı mümkünse hiç uğraştırmayacak fan bakımından
  4. EmreErkanAydın

Elimde psu var asus tuf 750w ve fsp hydro 700w şu anakart da wıfı olmasına gerek yok biraz daha uygun olursa daha güzel olur ve işlemci soğutucu olarak da Arctic Freezer 34 eSports DUO modeli var elimde
  5. EmreErkanAydın

15k ya DDR5'li bir sistem toplayacağım elimde ekran kartı SSD mevcut kasa işlemci anakart lazım sadece. Kasada PSU'lu olursa güzel olur 3070 Ti kullanıyorum şu anda sonradan 4070 Super'e gececeğim zaman ayırıp yardım eden arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  6. EmreErkanAydın

Bu takas mantıklımı sizce ediyimmi

Git test et sonra al o zaman
  7. EmreErkanAydın

takası sen mi teklif ettin o mu
  8. EmreErkanAydın

adam nedenen sana daha iyi bir sistem veriyor ve daha düşük bir sistem alıyor ki bence bu işte bir iş var
  9. EmreErkanAydın

Sistemim Ne Kadar Eder?

sitenin rengini beyaz yapınca sihir gerçekleşiyor
  10. EmreErkanAydın

Babaya bilgisayar aldırma taktikleri

yaz tatili geliyor çalışarak 3-5 bir şey toplayıp biraz da babandan destek alırsan anca
  11. EmreErkanAydın

4 bin Civarı Monitör Önerisi

https://www.trendyol.com/lg/ultragear-24gn60r-b-23-8-full-hd-ips-1ms-144hz-gaming-monitor-p-666729065?boutiqueId=61&merchantId=106198&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.82.5 O zaman buna bir...
  12. EmreErkanAydın

4 bin Civarı Monitör Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/189047/dell-27-g2722hs-ips-165hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/ F/p olarak güzel monitör kaç inç istediğinizi yazmamışsınız ama 23.8 inç lg monitör de var o daha ucuz
  13. EmreErkanAydın

Gencer Gaming benim için bitmiştir

Tüm sitelerde bu sorun var 11 günde pc anca kargolanmıştı benim
  14. EmreErkanAydın

Bu takası yapmak mantıklı mı?

bence iyice bir gözden geçirin kolay kolay kimse teklif etmez forumda bi ara belki bulursun hangi tesler yapılması gerekiyorsa
  15. EmreErkanAydın

Bu takası yapmak mantıklı mı?

Hocam adamın sistemine iyice bakın kimse kendi karına olmayacak teklif yapmaz
  16. EmreErkanAydın

Gaming gen tr güvenilir mi?

1-2 ay önce pc aldım 10 günde kargolandı ama sorun çıkmadı
  17. EmreErkanAydın

toplayacağım sistem alınır mı

22k ya 3070ti sistem alıyorlar 30k çok 3060ti için
  18. EmreErkanAydın

İ3 12400f RTX3060 darboğaz yaparmı

i5 12400 f mi i3 12400f yok ki
  19. EmreErkanAydın

Bu parçalar garantili midir ??

Tabii ki de parçaların hepsi garantili aldığınız zaman kutunun üstündeki seri numaraları markanın sistesinden okutarak grantilerin ne zamana kadar olduğunu da görebilirsiniz ben de aldım bir sistem hepsi ayrı ayrı garantiliydi benim peder bile buradan aldıysa senin peder her türlü alır
  20. EmreErkanAydın

5000tl civarı bilgisayar toplama desteği

2 el al bence sıfır pek mantıklı değil
Top Bottom