Ben aldım güvenilir.Bu aralar gaming gen de alışveriş yapan ve memnun olan varmı PC de sıkıntı çıkanlar varmı son bi kaç gün içinde alışveirş yapan varmı
Hocam zaten elden teslimm alıcam sorun çıkmaz parçalarda demi çok korkuyomGeçen gün arkadaşıma aldık teslimat için biraz darla yetiyor onun dışında bir problem yok alabilirsin.
Teşekkürler hocamBen aldım güvenilir.
Zaten elden teslim alıcam hocam1-2 ay önce pc aldım 10 günde kargolandı ama sorun çıkmadı
Kardo mağazadan hazır sistem alırsan aynı gün alamıyorsun onu bilerek git 3 gün sonra aldık bizHocam zaten elden teslimm alıcam sorun çıkmaz parçalarda demi çok korkuyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten elden teslim alıcam hocam
güvenilir ama teslimat çok yavaş uzun sürer biraz problem yaşarsınBu aralar gaming gen de alışveriş yapan ve memnun olan varmı PC de sıkıntı çıkanlar varmı son bi kaç gün içinde alışveirş yapan varmı
Hocam bide birşeyi Meral ettim elden almak için siteden satın alıp mağazadan teslimimi seçiyoz yoksa mağazaya gidip almak istediğimiz hazır sistemin parasını ödeyip 3 gün sonramı alıyoruzKardo mağazadan hazır sistem alırsan aynı gün alamıyorsun onu bilerek git 3 gün sonra aldık biz
hiç alışveriş yapmadım ama kargolatma geç sürüyor çok şikayet gördümHocam bide birşeyi Meral ettim elden almak için siteden satın alıp mağazadan teslimimi seçiyoz yoksa mağazaya gidip almak istediğimiz hazır sistemin parasını ödeyip 3 gün sonramı alıyoruz
Hazır sistem alacaksan dediğin gibi ikiside olur biz mağazaya gittik hemen alırız diye vermediler eve istedik mağazaya işaretlemişler bir daha gittikHocam bide birşeyi Meral ettim elden almak için siteden satın alıp mağazadan teslimimi seçiyoz yoksa mağazaya gidip almak istediğimiz hazır sistemin parasını ödeyip 3 gün sonramı alıyoruz
Ama arızalı felan olmadı deme hocamHazır sistem alacaksan dediğin gibi ikiside olur biz mağazaya gittik hemen alırız diye vermediler eve istedik mağazaya işaretlemişler bir daha gittik