Arama sonuçları: *

1. E

700TL sisteme ekleme yapma

hdd ye kurulu olan her şey ssd ye göre yavaşlayacaktır. Windowsun açılış hızında değişim olmaz
  2. E

Bu PC'nin ederi nedir?

11k biraz abartı gibi geldi 9-9.5 iyi, satcağım zamana görede max 10 eder diye düşünüyorum
  3. E

Bu PC'nin ederi nedir?

tamamdır
  4. E

Bu PC'nin ederi nedir?

dostum derslerim var seninle daha fazla uğraşamıcam bulabildiğim en ucuz 2. eller https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rtx-2060-ryzen-5-2600-toplama-bilgisayar-868271271/detay...
  5. E

Bu PC'nin ederi nedir?

ekipmanlar dahil*
  6. E

Bu PC'nin ederi nedir?

onlar harbiden piyasayı yükseltiyolar benim sisteme yakın sistemler 11k civarı ben 9 a koyayım diyorum burdakiler hala 7 diyor ://
  7. E

Bu PC'nin ederi nedir?

tabii ki kulaklık konusu öyle temizlemeden satıcak değilim arctis 7 den bahsediyoruz 1800tl olan ürünü 400 e satamam mlsf
  8. E

Bu PC'nin ederi nedir?

adam ölücü baya biliyor :ROFLMAO::ROFLMAO::LOL:
  9. E

Bu PC'nin ederi nedir?

Arctis 7 yi misal alalım 0 fiyatı 1700-1800 arası 2. el garantisiz fiyatı 950tl ye koyulmuş bende 900tl olarak hesapladım sen bunu 350tl ye satmamı falan istiyosun saçmalık ://
  10. E

Bu PC'nin ederi nedir?

anladım hocam
  11. E

Bu PC'nin ederi nedir?

Bu arada kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var onlar yazmıyor sonradan yazıcak arkadaşlar için söyliyim 1602075415 sadece kasa için mi ekipmanları dahil ettin mi?
  12. E

Bu PC'nin ederi nedir?

Tüm cihazların 2. elin ortalama fiyatlar -50tl yaptım ve 9650tl tuttu hazır kasa indirimiyle 9300tl gibi bi fiyata satabilirim 7.5k cidden az
  13. E

Bu PC'nin ederi nedir?

ya ne alaka kazıklamakla hiç öyle bir şey istemem 2. elden tek tek topladım sadece kasa 7.5 etti ben neden ekipman dahil 7.5 a koyayım ?
  14. E

Bu PC'nin ederi nedir?

karar verirsem ulaşırım
  15. E

Bu PC'nin ederi nedir?

böyle bir sistem 2. elde 8.5-9k arası parçalar üst seviye 7.5 az geliyor
  16. E

Bu PC'nin ederi nedir?

bende aşağı yukarı böyle hesapladım 1602074141 şuanlık satmayı düşünmüyorum çıkan fiyata göre bakıcam, burdan satış yapmak yasak ayrıca
  17. E

Bu PC'nin ederi nedir?

çok ucuz değil mi böyle?
  18. E

Bu PC'nin ederi nedir?

Bu ekipmanları ve pc yi 2. elden ortalama ne kadar fiyata satmalıyım? Kulaklık mouse klavye monitörün garantisi bitmek üzere pc şubat ayında alındı. Kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var görselde yazmıyor ekliyim
  19. E

yeni sistem topladım yorumlarmısınız , anakart nasıl sisteme göre?

Hdd den kısılıp anakart yükseltilebilir bütçe oluştukça eklenmesi kolay bir parça sonuçta
Top Bottom