- Konu Sahibi Konu Sahibi
karar verirsem ulaşırımSatış değil sordum sadece olursa konusurduk yabancıya gitmesin diye.
karar verirsem ulaşırımSatış değil sordum sadece olursa konusurduk yabancıya gitmesin diye.
Hocam koy senin malın koy da satılmaz.böyle bir sistem 2. elde 8.5-9k arası parçalar üst seviye 7.5 az geliyor
DOŞAKWŞODKAŞSDKOKADWODKASD ne güldüm yaHocam koy senin malın koy da satılmaz.
Amacın satmak mı ? kazıklamak mı?
ya ne alaka kazıklamakla hiç öyle bir şey istemem 2. elden tek tek topladım sadece kasa 7.5 etti ben neden ekipman dahil 7.5 a koyayım ?Hocam koy senin malın koy da satılmaz.
8k koy satılırBu ekipmanları ve PC yi 2. elden ortalama ne kadar fiyata satmalıyım? Kulaklık mouse klavye monitörün garantisi bitmek üzere PC şubat ayında alındı.
Ben fikrimi söyledim hocam tamam sen istediğin fiyattan koy.ya ne alaka kazıklamakla hiç öyle bir şey istemem 2. elden tek tek topladım sadece kasa 7.5 etti ben neden ekipman dahil 7.5 a koyayım ?
msi rx 580 8gbHocam koy senin malın koy da satılmaz.
Güzel fiyatmsi rx 580 8gb
gskill 8 gm ram 3200mhz
ryzen 5 3600
msi tomahawk anakart
120 GB adata SSD rampage RGB kasa 600 watt psu
4200 dü 3900 e anlaştım ne düşünüyorsunuz hocam armor ise ekran kartı ısınıyor diyorlarda gaming mi onu ögreneyim bir de
3900 gayet iyi.msi rx 580 8gb
gskill 8 gm ram 3200mhz
ryzen 5 3600
msi tomahawk anakart
120 GB adata SSD rampage RGB kasa 600 watt psu
4200 dü 3900 e anlaştım ne düşünüyorsunuz hocam armor ise ekran kartı ısınıyor diyorlarda gaming mi onu ögreneyim bir de
hocam sağolun valla rx 570li pcleri 5 6 k dan satıyorlar ayıptır ya3900 gayet iyi.
PSU kötü ama onu bi değiştirip kullanırsınız.
sadece kasa için mi ekipmanları dahil ettin mi?7000 TL