ekipmanlar dahilBu arada kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var onlar yazmıyor sonradan yazıcak arkadaşlar için söyliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece kasa için mi ekipmanları dahil ettin mi?
ekipmanlar dahilBu arada kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var onlar yazmıyor sonradan yazıcak arkadaşlar için söyliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sadece kasa için mi ekipmanları dahil ettin mi?
anladım hocamekipmanlar dahil
Arctis 7 yi misal alalım 0 fiyatı 1700-1800 arası 2. el garantisiz fiyatı 950tl ye koyulmuş bende 900tl olarak hesapladım sen bunu 350tl ye satmamı falan istiyosun saçmalık ://reis şimdi senin mesajları okudum tek tek
-50 TL yaptığına göre daha önce ikinci el ile uğraşmamışsın
ikinci elde aktif kullanılmış ekipmanlar klavye mouse kulaklık yüzde 40 indirimle satılır gerçek alıcı öyle bulunur
daha pahalıya anca keriz filan bulursan gider
ekipmanladan çok bişi bekleme yani
sistem de ben 7000 veririim bilmeyen de bulursan maks 8 k verir o da harbi bilmiyodur
benim yoruma attığım sistem eder mi hocam peki bilginiz varreis şimdi senin mesajları okudum tek tek
-50 TL yaptığına göre daha önce ikinci el ile uğraşmamışsın
ikinci elde aktif kullanılmış ekipmanlar klavye mouse kulaklık yüzde 40 indirimle satılır gerçek alıcı öyle bulunur
daha pahalıya anca keriz filan bulursan gider
ekipmanladan çok bişi bekleme yani
sistem de ben 7000 veririim bilmeyen de bulursan maks 8 k verir o da harbi bilmiyodur
adam ölücü baya biliyorbenim yoruma attığım sistem eder mi hocam peki bilginiz var![]()
pandemi döneminde senin kullanmış olduğun ve vücudun en pis organlarından biri olan kulağa sürülmüş bir 2. el kulaklığa 900 vereninArctis 7 yi misal alalım 0 fiyatı 1700-1800 arası 2. el garantisiz fiyatı 950tl ye koyulmuş bende 900tl olarak hesapladım sen bunu 350tl ye satmamı falan istiyosun saçmalık ://
Hocam dediğim gibi rx 570 4 gb sistemi 5 6 k ya koyuyorlar cidden sorayım dedimadam ölücü baya biliyor![]()
rx 570 4 gb bir pc anakart filan da tırtsa ikinci elde maks 4 ksı varHocam dediğim gibi rx 570 4 gb sistemi 5 6 k ya koyuyorlar cidden sorayım dedim![]()
tabii ki kulaklık konusu öyle temizlemeden satıcak değilim arctis 7 den bahsediyoruz 1800tl olan ürünü 400 e satamam mlsfpandemi döneminde senin kullanmış olduğun ve vücudun en pis organlarından biri olan kulağa sürülmüş bir 2. el kulaklığa 900 verenin
hijyen ve bütçe anlamında kendini sorgulaması gerekir
onlar harbiden piyasayı yükseltiyolar benim sisteme yakın sistemler 11k civarı ben 9 a koyayım diyorum burdakiler hala 7 diyor ://Hocam dediğim gibi rx 570 4 gb sistemi 5 6 k ya koyuyorlar cidden sorayım dedim![]()
yav 400 e sat diyen mi var biraderim inatla diretiyosuntabii ki kulaklık konusu öyle temizlemeden satıcak değilim arctis 7 den bahsediyoruz 1800tl olan ürünü 400 e satamam mlsf