Şuanda çaresiz değiller ama ona doğru gidiyorlar. windows phone olayı gerçekten rezaletti ki ciddi para harcadı microsoft. Her yatırım ne kadar para...
Söylediklerine aynen katılıyorum. O arkadaşa da hiçbir bilgin yok demene gerek yok bilgisi var tabi ki görüşleri bakış açısı farklı. Farklı görüşlere...
gerçekten hiçbir bilgin yok ama fikrin çok. 3.5 trilyon dolarlık microsoft diyorsun ama kendi bulut altyapısı azure de bile windows yerine linux kullanıyor...
Linux'a ilgi var şuan bile var çok geçen var bir nedeni de windows 10 desteğinin sona ermesi ve windows 11 i beğenmemeleri bir sürü hataların çıkması...
win 3.0dan beri kullanirim ama bazi olaylar harbiden fiyasko.. Yazilimcilari updateler ve programlamayi sanki basarisiz bir otomatik pilota baglamislar gibi.
Evet aynı dili konuşuyoruz ama bazı şeylere katılmıyorum. Mesela dünyadaki bütün sunucular linux. Masaüstü bir sürü dağıtım var artık ve özgür herkes...
Herkes güldü daha bunun gibi neler var. Microsoft tekel olduğunu düşündüğü için önem vermiyor ve ekibine de önem vermiyor beta tester bölümünü de kapattı...
Kesinlikle düşük sistemlerde çok hızlı çalışır. Çok eskiyse sisteminiz antiX Linux dünyadaki en hızlı işletim sistemidir. Cachyos ta çok hızlıdır. Çok...
Sana katılıyorum amaçları o zaten. İşte bu sebeplerden linux dünyası bunu kabul etmediğinden senle benle aynı şeyleri düşündüklerinden izin vermiyorlar...
Kernel level anti-cheat tabanlı oyunlar bence gizlilik ve insan haklarına hakaretten başka bir şey değildir, bu tür oyunları asla oynamamaya çalışıyorum...
Kendi updateleri ile sistemi bozan windows 11 in ayakta kalma sebebi anlaşmalar alışkanlıklar ve windows tabanlı yazılımlar kullananlar mecbur zorunlu...