internetten araştır reis bazı programlar var baya yapman lazımsağolun hocam nelere dikkat etmem lazım alırken mining felan diyorlar da ne yapmam lazım sağlam olduğuna kanaat getirmem için
stress testleri filan
internetten araştır reis bazı programlar var baya yapman lazımsağolun hocam nelere dikkat etmem lazım alırken mining felan diyorlar da ne yapmam lazım sağlam olduğuna kanaat getirmem için
Allah razı olsuninternetten araştır reis bazı programlar var baya yapman lazım
stress testleri filan
hocam utandırma bizi bir şey yapmadımAllah razı olsun
Kanka aynı sistem bende var ilk aldığımda 8k ya aldım zaten şuan var en kötü 10k sı benim ekran kartının bi z si yok gaming aynı özelliklte z ile ama klavye şeyi koyarsan hepsini 11 k falan sat gider.Bu ekipmanları ve PC yi 2. elden ortalama ne kadar fiyata satmalıyım? Kulaklık mouse klavye monitörün garantisi bitmek üzere PC şubat ayında alındı. Kasam spec delta 512gb 3500/2500 mb/s ssd var görselde yazmıyor ekliyim
11k biraz abartı gibi geldi 9-9.5 iyi, satcağım zamana görede max 10 eder diye düşünüyorumKanka aynı sistem bende var ilk aldığımda 8k ya aldım zaten şuan var en kötü 10k sı benim ekran kartının bi z si yok gaming aynı özelliklte z ile ama klavye şeyi koyarsan hepsini 11 k falan sat gider.