Arama sonuçları: *

1. Félix Gallardo

Bu dönemde pc alınmaz krdşm

Oyun oynamak profesyonelliğe götürmek hahahahaha olum kim sizi napsın, kendinizi çok değerli mi zannediyorsunuz siz? Oyun oynayıpta zengin olan kaç kişi var? Bir elin parmağını geçmez. Bana kişisel telefon numaranı ve adresini ver bizzat nelere sahip olduğumu göstereyim sana oyuncu kardeş...
  2. Félix Gallardo

22 yaşında olduğuna canı gönülden inanıyorum güzel kardeşim, peki önemli biri misin? Hayır, tek vasfı oyun oynamak olan, vaktinin çoğunu evde geçirip en basit matematik sorusunu bile çözemeyecek kadar ezik birisin. Yukarıda anlatmak istediğim "gereksiz para" harcamayıp, bize yararı dokunacak...
  3. Félix Gallardo

Oyuncu74 kardeş, anlatmaya çalıştığım şey gereksi para harcamak. Oyun oynamak çok mu önemli? Oyun oynayarak memleketi mi kurtaracaksın? Muhtemelen bilgisayarı babacığın sana alacak. O yüzden böyle rahat rahat konuşabiliyorsun. Et değil tavuk yiyeceksin, iPhone değil xiomi kullanacaksın. Şuanda...
  4. Félix Gallardo

Bu devirde iş dışında PC toplamak enayilikten başka bir şey değildir.
  5. Félix Gallardo

21K Gaming Sistem Tavsiyesi

Valla hocam kesinlikle haklısınız. Bundan bir kaç ay önce sistem tavsiyesi istedim, çoğu arkadaş bekle yok şu youtuber sistem çıkaracak, yok şu yayıncı sistem çıkaracak diyip durdu. Sonuç: Siteye daha giremeden stoklar bitti, dolar 16 TL oldu. Şimdi topla toplayabilirsen.
  6. Félix Gallardo

Sonunda bir PC alıyorum

Acelesi var dostum yazılım işleriyle uğraşıyorum.
  7. Félix Gallardo

Sonunda bir PC alıyorum

Beyler, bu doların artmasindan sürekli indirim beklemekten bıktım usandım. PC bu, https://www.gamegaraj.com/urun/leo-3a-1650/ Rami 16gb yapıp almayı düşünüyorum. Bir kaç ay sonra da bunu satıp üzerine para ekliyip daha iyi bir bilgisayar almayı planlıyorum. Önerileriniz neler? 1637855055...
  8. Félix Gallardo

Apu sistem tavsiyesi

Güncel..
  9. Félix Gallardo

Apu sistem tavsiyesi

Beyler, bütçe 5-6k arası apu sistem toplamayı düşünüyorum. Genellikle yazılım için kullanılacak. Oyun da genelde LoL- Csgo-Valorant tarzı oyunlar oynuyorum. Ekran kartı olarak ileride 2060 takmayı düşünüyorum. Sistem önerisinde bulanabilir misiniz
  10. Félix Gallardo

7500-8500 TL Sadece Kasa Tavsiye

Amazon hakkında pek bir bilgim yok lakin olabilir. Hazır sistemler daha ucuza geliyor. Youtuberlarin çıkardığı sistemleri kovalayin.
  11. Félix Gallardo

7500-8500 TL Sadece Kasa Tavsiye

Ben black fridayi bekliyorum güzel indirimler olacak, sizede beklemenizi öneririm.
  12. Félix Gallardo

Sinerji Firması Güvenilir Mi?

Teşekkürler, peki 10k gibi bir bütçem var, sistem önerebilir misiniz?
  13. Félix Gallardo

Sinerji Firması Güvenilir Mi?

Beyler, sinerji sitesini bu aralar çok görmeye başladım, bu siteden daha önce PC alan oldu mu, tavsiye eder misiniz ? Birde şu PC yi beğendim, fiyatına göre iyi mi, değişmesi gereken parçalar var mı...
  14. Félix Gallardo

Sistem alacağım yardımcı olun pls

Arkadaşlar bütçe 7-8K arası hadi biraz zorlayalım en fazla 9k, bu fiyata 1080p güncel oyunları oynayabileceğim iyi bir sistem önerisinde bulanabilir misiniz?
  15. Félix Gallardo

Bu sistem alınır mı ?

Sağol dostum
  16. Félix Gallardo

Bu sistem alınır mı ?

Yayın için kullanacağım, sıkıntı yaşar mıyım ?
  17. Félix Gallardo

Bu sistem alınır mı ?

Arkadaşlar bu sistemlerden hangisini önerirsiniz. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5a-rtx2060/ https://www.gamegaraj.com/urun/neo-5t10-1660ti/
  18. Félix Gallardo

bu sistemler nasıl hangisi daaha iyi

Yayın açabilir miyim bu PC de ?
  19. Félix Gallardo

Bu paraya bu sistem alınır mı ?

Bizde biliyoruz olmadığını dostum, soru soruyorum sadece iyi mi kötü mü 1626180355 Beyler şaka mısınız siz ? Bizde biliyoruz stok olmadığını bu paraya bu pc alınır mı diye soruyorum sadece şuanlık PC almayacağım zaten 😀
  20. Félix Gallardo

Bu paraya bu sistem alınır mı ?

Güncel oyunları oynarken herhangi bir FPS sıkıntısı yaşamam değil mi ?
Top Bottom