Neler Yeni

Bu dönemde pc alınmaz krdşm

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerem Eldes
Bu devirde iş dışında PC toplamak enayilikten başka bir şey değildir.
Knk aynısını ben 1600AF Rx570'i 1.5 sene önce 4k ya topladığımda da diyen vardı şimdiki fiyatları görüyoruz. Ucuzlamasını bekleyen daha da mağdur oldu. Ben oyun alacaktım bir tane bekliyim dedim azıcık, kıyacaktım 300 lirama bir gece ansızın 500 oldu ortada kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuncu74 kardeş, anlatmaya çalıştığım şey gereksi para harcamak. Oyun oynamak çok mu önemli? Oyun oynayarak memleketi mi kurtaracaksın? Muhtemelen bilgisayarı babacığın sana alacak. O yüzden böyle rahat rahat konuşabiliyorsun. Et değil tavuk yiyeceksin, iPhone değil xiomi kullanacaksın. Şuanda içinde bulunduğumuz ekonomik durum maalesef böyle.
Evet kardeşim senin malafatülün gibi bu da bir hobi ve zevk meselesi, sen söylediğin şeyi bütün hobilere söyleyecek misin? Gitar çalmaya, resim yapmaya veya zevk aldığın her şeye? Yani o kadar yanlış bir zihniyete sahipsin ki anlatamam ne yazık ki...

Oyuncu74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Oyuncu74
Knk aynısını ben 1600AF Rx570'i 1.5 sene önce 4k ya topladığımda da diyen vardı şimdiki fiyatları görüyoruz. Ucuzlamasını bekleyen daha da mağdur oldu. Ben oyun alacaktım bir tane bekliyim dedim azıcık, kıyacaktım 300 lirama bir gece ansızın 500 oldu ortada kaldım.

Evet kardeşim senin malafatülün gibi bu da bir hobi ve zevk meselesi, sen söylediğin şeyi bütün hobilere söyleyecek misin? Gitar çalmaya, resim yapmaya veya zevk aldığın her şeye? Yani o kadar yanlış bir zihniyete sahipsin ki anlatamam ne yazık ki...
Kardeşim kime anlatıyorsun boşver oyun oynamak boş iş kimse PC almasın elinizdeki PC leri satın çabuk bunlar vatana millete faydalı şeyler değil !!! :D

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
Kerem Eldes
22 yaşında olduğuna canı gönülden inanıyorum güzel kardeşim, peki önemli biri misin? Hayır, tek vasfı oyun oynamak olan, vaktinin çoğunu evde geçirip en basit matematik sorusunu bile çözemeyecek kadar ezik birisin. Yukarıda anlatmak istediğim "gereksiz para" harcamayıp, bize yararı dokunacak şeylere vakit yormaktı lakin bunu anlayacak olgunlukta olduğunu sanmıyorum. Bu arada "benim yarım akıllı arkadaşım" gibi üstten üstten hakarete girecek cümleler kurmaya devam edersen, kullanıcı adını ve profil resmini bir taraflarına monte ederim :) umarım hayatta başarılı olursun kardeş.
Yani genel yazışından maksimum lise üniversite civarlarında olduğun zaten belli, hani gerçekten üzücü ya başka hiçbir şey demiyorum, diyemiyorum. Hani tam olarak kendini kendi zeki zannedip çok bilmişlik taslayan, karşındaki adamın tek yazısından bütün şeceresini okuyabildiğini zanneden üzücü bir insan.

Kardeşim kime anlatıyorsun boşver oyun oynamak boş iş kimse PC almasın elinizdeki PC leri satın çabuk bunlar vatana millete faydalı şeyler değil !!! :D
Aynen ya enstürümanları, fırçaları, mikrofonları, davulları sat anam ne gerek var böyle sululuklara. Vatana hayırlı bireyler olmalıyız önce!

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Savaş
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim
Aynen aslan parçası bu devirde bilgi önemli ya zaten ? Sen öyle sanmaya devam et. Devir para devri, para parayı katlıyor :) Kaliteli bir bilgisayarı kampanyalı bir şekilde almanın neyi gereksiz para olabilir ? İster oyun oynarım ister mining yaparım ister karla satarım :D Ayrıca oyun oynamak ve bunu profesyonelliğe götürmek şu zamanda ki en iyi işlerden olsa gerek.
Oyun oynamak profesyonelliğe götürmek hahahahaha olum kim sizi napsın, kendinizi çok değerli mi zannediyorsunuz siz? Oyun oynayıpta zengin olan kaç kişi var? Bir elin parmağını geçmez.

Benim beyin yoksunu kardeşim senin gibi babandan sistem dilenen ergen velet değilim YUKARIDA DA DEDİM ÇALIŞARAK ALDIM akşamları arkadaşlarla ekiple oyun oynuyoruz ve sevdiğim bir aktivite vaktinin çocuğun evde geçiren ergen bir velet olduğunu nasıl da biliyorsun PC kullanmaya sadece akşam vakit ayırabiliyorum çalış sende al babanin ağzına bakma ağzı sulu sulu matematik sorusu ne alaka ajsbhababqa tam yarım akıllı çıktı bu ajshhqhqnw sen anca evde otur o fiyata salla bu fiyata salla 1000 liralık Xiaomi kullan oyun oynayıp memleketi mi kurtaracaksin diyen insandan ne beklenir profil resmim de ismim de kestanene montelensin
Bana kişisel telefon numaranı ve adresini ver bizzat nelere sahip olduğumu göstereyim sana oyuncu kardeş Hahahaha. Ulan isminden belli ne çeşit bir ergen olduğun. Abilerine azıcık saygılı ol, alırım ayağımın altına.

Ederi 3k'lık bilgisayara 10.000 TL vermek enayiliktir, fikrimin hala arkasındayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,157
İsim
Burak Karadağ
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,757