Arama sonuçları: *

1. Faustomeister

90.000 TL ye toplamama yardımcı olur musunuz ?

https://www.qp.com.tr/qp-pch-premium-v1-amd-oyun-bilgisayari?utm_campaign=mediareview&utm_source=youtube&utm_medium=pchocasi 1701883647 Böyle bişi gördüm fena değil gibi geldi bana
  2. Faustomeister

90.000 TL ye toplamama yardımcı olur musunuz ?

Ne için kullanıcaksınız önemli olan soru bu
  3. Faustomeister

15k civarında Amd 5600 Nvidia ekran kartı

bi yarını bekleyim güzel sistem gelirse bakalım yoksa bunlara bakıcaz
  4. Faustomeister

Nvidia ekran kartı adobe programlarında veya diğer uygulamalarda daha optimize. Sorun çıkarmadan kullansın istiyorum elde olsa intel işlemci derim ama çok pahalı Intel işlemciler
  5. Faustomeister

Kuzenime pc topluyoruz 15-16k civarında amd 5600 işlemci ile Nvidia ekran kartı olan hazır sistem kampanyaları var mı? Monitör mouse klavye kulaklık hazır sadece kasa kaldı.
  6. Faustomeister

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Abdullahın önerdiği bir wifi usb vardı zamanında aldım kullanıyorum memnunum wifi5 yazan siyah iki antenli
  7. Faustomeister

Çözüldü✓ Bu devirde 1050 ti ile oyun oynanır mı

Hocam daha almadıysanız apu işlemci alıp sonrasında ekran kartı alabilirsiniz
  8. Faustomeister

DA-G9 durum nedir?

ben kuzenime alıcaktım ömürlük oyunda oynasın işinide yapsın hesabında
  9. Faustomeister

DA-G9 durum nedir?

aldım hala kullanıyorum ufak tefek upgrade yaptım
  10. Faustomeister

DA-G9 durum nedir?

mart değilmiydi bende sıradaydım 2022 ama belli olmaz sırasını satan olabiliyor denemek istersen
  11. Faustomeister

DA-G9 durum nedir?

ankarada baya yağmur var sıra olmaz
  12. Faustomeister

Toplama pc tavsiyesi

1683650201 Başka sitelerden de bakmanı tavsiye ederim
  13. Faustomeister

Toplama pc tavsiyesi

Tavsiyem yayıncı yada Abdullahın topladığı hazır sistemlerden alıp üstüne ekleme yapmanız olcaktır. O şekilde daha uygun hale geliyor. Seçimler yakın ekonomik olarak ne olcak belli değil. Bekleyin yada hemen alın demek de zor. Biraz araştırma yapıp aynı fiyata daha üstün bir sistem...
  14. Faustomeister

Sistem nasil 10000 TL ye

Banada pahalı geldi gibi içerik üreticisi kasalarını takip et bence yakın zamanda da almassan da zamlar gelicek çok ikilemde bırakan konu
  15. Faustomeister

Elimdeki Fazladan Parça İçin Sistem Tavsiyesi

Parça parça satabilirsin yada ikinci el kasa ekran kart alarakda olabilir
  16. Faustomeister

2. el 2017 iMac mi? Sıfır yeni Windows mu? objektif yorumlarınızı bekliyorum

Hocam programlar her zaman macos için daha optimize olucak Windowsda bir problem yaşadığında düzeltebilirsin ama zaman kaybı oluyor bundan iş için genelde macos tercih ediyorlar. Bence oyun oynamak istediğinde de bulut oyun platformlarından bu ihtiyacını karşılarsın. 1663524645 Bunun üzerine...
  17. Faustomeister

5600’ün yanına AM4 anakart önerisi

Asusun b450 giriş seviyesi anakartı vardı fiyatı baya uygun arkadaşın dediği gibi bütçe veya taleplerinize göre
  18. Faustomeister

5600’ün yanına AM4 anakart önerisi

Acelen yoksa indirim haftaları gelicek kara cuma cadılar Bayramı yılbaşı vs bir çoğu (ekonomi sabit kalması gerekçesi ile) gibi
  19. Faustomeister

İtopya efe Uygac-Phobos hazır sistem alınır mı

İtopyada jahrein sistemi görmüştüm 2060lı 12k 13k sanırım
  20. Faustomeister

Monitör 144 ama 60 veriyor İntel HD Graphics olduğundanmı

Bende eski pc de 60hz alıyordum kısa süre sonra yeni pc aldığımda bu sorunun ortadan kalktı
Top Bottom