Asusun b450 giriş seviyesi anakartı vardı fiyatı baya uygun arkadaşın dediği gibi bütçe veya taleplerinize göreModel ?
Bu işlemciye bu anakart güzel olur hem de pcie 4.0 destekliyor.İşlemci yükselteceğim için 5600’e geçeceğim en fiyat performans AM4 anakart önerir misiniz? ?
Ben M-A Pro ya 5600 emanet etmezdim ya.Bu işlemciye bu anakart güzel olur hem de pcie 4.0 destekliyor.
MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B550M-A Pro AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 10.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yoksa bu da olur ama pcie 3.0
Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M-a pro kötü değil iyi bir modeldirBen M-A Pro ya 5600 emanet etmezdim ya.
https://www.bizdehesapli.com/gigaby...t-anakart-urun-B550M-DS3H?ref=akakce&v=1.94.3
Bu daha iyi olur sanki
Çok boş gibi geldi o yüzden . Bide 2 ram slotu var.M-a pro kötü değil iyi bir modeldir
fiyat belirtmemişsin ama orta segment iyi bişey arıyorsan eğer asus prıme b450m-a II alabilirsin. hatta şu anda vatanda bikaç günlük kampanya var hem ucuza hemde mağazadan almış olursun.İşlemci yükselteceğim için 5600’e geçeceğim en fiyat performans AM4 anakart önerir misiniz? ?