Arama sonuçları: *

1. F

rtx 2070 superli 12k pc toplama

Ayni sistemi ben aldim yakin zamanda İnno3d Rtx 2070 super ichill Ryzen 7 3700x Asus tuf gaming x570 wifisiz olani Corsair vengance rgb ram 3200mhz cl16 Thermaltake smart 750w 80+bornze Samsung evo nvme m.2 ssd 500gb Coolee master Td500
  2. F

Topladigim sistem nasıl arkadaşlar ?

Sogutma yonunden iyi ancak coil whine olayi fazla oluyormus ama artik gunumuzdeki her ekran kartinda var o olay ama ses disinda canavar gibi bir kart dedigim hibi ses takintiniz yoksa sizi üzmeyecek bir kart
  3. F

Topladigim sistem nasıl arkadaşlar ?

Kasa td500 aynisi var memnunum hayirli olsun ekran karti cok ses cikariyor kulaklika oynayacaksan sorun olmaz anakart b450 almani oneririm bende x570 tuf gaming var memnunum 3200 cl 16 al bence corsair rgb ramleri tavsiye ederim butce o kadar yoksa rgb olmayaninida alabilirsin hayirli olsun
  4. F

Ryzen 5 3600 - Rtx 2070S

Td500 kasa cok guzel youtubeda videolarini izle begenecegine eminim masa olarak ikeada bi tene masa vardi 299tl fiyati vardi ismini ogrenince yazarim mouse olarak steelseries sensei ten öneririm
  5. F

8000TL sistem onerisi

Msi gaming x modeli de gayet kaliteli ve işinizi gorecektir...
  6. F

8000TL sistem onerisi

Rx5600xt oyun performansi ve fps anlaminda daha iyi marka olarak sapphire önerebilirim
  7. F

TOPLADIĞIM 12K lık sistem olmuş mu

Valla ben bunu begendim 2 fanli ve kocaman olmasi hosuma gitmedi o yuzden bunu aldim sagolun😊
  8. F

Hocam parcalari tek tek aldim arkadas onu sordu😊
  9. F

11.500 11.700 gibi bisey tutacak ekran karti indirimleri olsa cok daha iyi olur aslinda
  10. F

Herkese hayırlı günler, oncelikle bu sistem Yayıncı sistemi ve sistemi parça parça daha ucuza sipariş verdim ve sadece ekran karti ve işlemciyi almadim onlarida bi kaç gune siparisini vericem aldigim siteler(n11 ,hepsiburada)gibi yerler oldugu icin iade hakkim var sizce sistem nasil olmus her...
  11. F

YAYINCI TOPLAMA BİLGİSAYAR TAVSİYE 13K

Sagolun hocam sistemi siparis ettik:😊
  12. F

Hocam sagolun cok faydaniz oldu sipariş verdik.
  13. F

10.000 TL 13.000TL arası oyuncu bilgisayarı

Sipariş verdik hocam sagolasin.
  14. F

Daha iyileri size nasip olur inşAllah
  15. F

İlk anakart hoşma gitti kafami karıştırma hocam ikisi arasinda birakiyosun ??
  16. F

Hocam arkadaşların suçu yok ben ilk başta belirtmedim sonradan düzelttim sagolun bu arada ?
  17. F

Hocam OC falan anlamam ben hatta ilk arastirmaya basladigimda küfür ediyolar sandim? o derece uzağım ben iyisini alayim bizim ufaklik ne yaparsa yapsin sagolun bu arada zahmet verdim herkese.
  18. F

Hocam hangi anakartı önerirsin bu sisteme
  19. F

Hocam ben herseyi aldim bi kasa kaldi zaten anlasırsak olabilir pek anlamiyorum arkadaslardan yardim aliyorum zaten bu arada fiyati ne kadar.
  20. F

Sagolun, ben cok anlamam bilgisayardan ama benim onceki ekran kartinin 3 fanı vardi bunun 2 fani var bi etkisi olur mu cahilligime verin lütfen ?
Top Bottom