Neler Yeni

TOPLADIĞIM 12K lık sistem olmuş mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tarık yüce
Herkese hayırlı günler, oncelikle bu sistem Yayıncı sistemi ve sistemi parça parça daha ucuza sipariş verdim ve sadece ekran karti ve işlemciyi almadim onlarida bi kaç gune siparisini vericem aldigim siteler(n11 ,hepsiburada)gibi yerler oldugu icin iade hakkim var sizce sistem nasil olmus her parcasi kaliteli olsun dedim iyi yapmismiyim.... normalde butcem 12bin liraydi ama ben bi tık ucuza aldim tek tek topladigim icin bu 2. Pc alışım olucak ama yinede bi sorayim dedim ...bide ramler siyah rgb olmasi lazim bu sitede beyazini buldum ....iyi günler...

Ekler

• Screenshot_20200619-115617_Chrome.jpg
    Screenshot_20200619-115617_Chrome.jpg
    347.2 KB · Hit: 64

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Emre
Herkese hayırlı günler, oncelikle bu sistem Yayıncı sistemi ve sistemi parça parça daha ucuza sipariş verdim ve sadece ekran karti ve işlemciyi almadim onlarida bi kaç gune siparisini vericem aldigim siteler(n11 ,hepsiburada)gibi yerler oldugu icin iade hakkim var sizce sistem nasil olmus her parcasi kaliteli olsun dedim iyi yapmismiyim.... normalde butcem 12bin liraydi ama ben bi tık ucuza aldim tek tek topladigim icin bu 2. PC alışım olucak ama yinede bi sorayim dedim iyi günler...
Sistem güzel sana ne kadara mal oldu toplam

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kaliteli parçalar kullanmışşın. tamamım ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Miffy ツ
Herkese hayırlı günler, oncelikle bu sistem Yayıncı sistemi ve sistemi parça parça daha ucuza sipariş verdim ve sadece ekran karti ve işlemciyi almadim onlarida bi kaç gune siparisini vericem aldigim siteler(n11 ,hepsiburada)gibi yerler oldugu icin iade hakkim var sizce sistem nasil olmus her parcasi kaliteli olsun dedim iyi yapmismiyim.... normalde butcem 12bin liraydi ama ben bi tık ucuza aldim tek tek topladigim icin bu 2. PC alışım olucak ama yinede bi sorayim dedim ...bide ramler siyah RGB olmasi lazim bu sitede beyazini buldum ....iyi günler...
egzos fanı alırsan iyi olur

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Farklı sitelerden toplanarak daha düzgün bir sistem olur, Ventus modeli sıcak çalışan bir kart bildiğim kadarıyla.

Top Bottom