Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

FİYATI NASIL ALINIR Mİ SİZCE ?

Fena gelmedi ama biraz daha pazarlık bile yapılabilir. Düz 25K gibi. Ama dediğim gibi parçaları test yaptırarak kontrol et.
  2. FurkanBrkz

FİYATI NASIL ALINIR Mİ SİZCE ?

Parçaları test ettir. Bizzat satıcının evine gidip testleri yaptırmanı öneririm. Test konusunda bolca videolar var. Hepsi aklıma gelmiyor.
  3. FurkanBrkz

Sonunda Bilgisayar Topladım 9 Ay Sürdü :)

Hayırlı olsun. 4070 daha da çok yakışır. Güle güle kullanın.
  4. FurkanBrkz

2. El kazık mı? Alınır mı?

Fiyat iyi ama muhakkak satıcının evine gidip tüm donanımlara Adan Zye tüm testleri yapın. Parçalarda sorun yoksa alın hocam.
  5. FurkanBrkz

2.el RTX 3080-R7 5700x vs Sıfır 7500f-RTX 4060 Ti

Ben 2. El 3080 almıştım. Durumunu görmek için üşenmeyip satıcının evine gitmiştim. Macun deiğimi vs. yapmıştı. Furrmarkta kart ısınmadı ve aldım. 6-7 ay geçti sorunsuz çalışıyor.
  6. FurkanBrkz

7800X3D işlemcili PC önerisi

Hocam 7500f ile başlayacaksınız ileride işlemciyi 7800x3d den ziyade AMD nin yeni nesil işlemcilerle değiştirmek daha mantıklı olur.
  7. FurkanBrkz

7800X3D işlemcili PC önerisi

Hocam B650nin altına düşmeyin derim. Benimde am5e geçme planım var. Asus TUF anakart alacağım gibi görünüyor
  8. FurkanBrkz

ilk kez pc toplayacağım

Sistem parçaları birbiriyle gayet uyumlu. Yalnız Am4 bittiği için upgrade için max 5950x ya da 5800x3D islemcileri kullanılır. Tabi hersey butceye bakar orasi ayri
  9. FurkanBrkz

RX 580 sisteme yükseltme önerisi

Öncelikle Kasa ve Psu değiştirmeye bakarım. Sonra ekran kartı bakılabilir. Bana sorarsanız işlemciye OC yapma niyetiniz yoksa anakartı değiştirmeseniz de olur. İleriki zamanlarda bütçeniz olursa işlemciyi R5 5600 alıp güncel BIOS la bu anakartta çalıştırabilirsiniz. Onun yanına temiz rtx 2060...
  10. FurkanBrkz

Topladığım DDR5 sistem nasıl ?

7600x i hangi amaçla kullanacaksınız hocam? Onun yerine Düz 7600 de alınabilir? Özel sebebi varsa onu bilemem.
  11. FurkanBrkz

i5 13400f işlemci soğutucu

Stok soğutucu ile idare edin derim işlemcinin sıcaklığına göre 120mm veya 240mm sıvı soğutma eklenebilir. 80 derecelere çok çıkıyorsa şayet yeni soğutucu almak gerekiyor elbette
Top Bottom