ilk kez pc toplayacağım

Wayne87

80+
Reaksiyon skoru
3
merhabalar arkadaslar. uzun zamandir laptop kullaniyordum ve pc'ye gecme karari aldim. alttaki gibi bir sistem kurdum olan bilgim kadariyla fakat sistem ilerde bana sorun cikartir mi bilmiyorum, yani islemcisi şuyu buyu dogru mu yeterli mi bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
1700046344680.png

tesekkurler simdiden

merhabalar arkadaslar. uzun zamandir laptop kullaniyordum ve pc'ye gecme karari aldim. alttaki gibi bir sistem kurdum olan bilgim kadariyla fakat sistem ilerde bana sorun cikartir mi bilmiyorum, yani islemcisi şuyu buyu dogru mu yeterli mi bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
Alıntıyı görüntüle

tesekkurler simdiden
Sistem parçaları birbiriyle gayet uyumlu. Yalnız Am4 bittiği için upgrade için max 5950x ya da 5800x3D islemcileri kullanılır. Tabi hersey butceye bakar orasi ayri

bu daha uygunmus da gaming gen'de coklu kredi karti secenegi yok ya bana ondan lazim :D tek incehesapta var tesekkur ederim yine de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sistem parçaları birbiriyle gayet uyumlu. Yalnız Am4 bittiği için upgrade için max 5950x ya da 5800x3D islemcileri kullanılır. Tabi hersey butceye bakar orasi ayri
tamamdir bakacagim biraz daha

Alıntıyı görüntüle

tesekkurler simdiden
26k çok o bence yerinde olsam biraz daha beklerdim itopyadan almaya çalışırdım indirimli geliyor bazen stok geliyor ve fiyatı daha uygun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,231
Üyeler
188,390
Son üye
qutalbin
Geri