Neler Yeni

ilk kez pc toplayacağım

Wayne87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ceren KARGIN
merhabalar arkadaslar. uzun zamandir laptop kullaniyordum ve pc'ye gecme karari aldim. alttaki gibi bir sistem kurdum olan bilgim kadariyla fakat sistem ilerde bana sorun cikartir mi bilmiyorum, yani islemcisi şuyu buyu dogru mu yeterli mi bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
1700046344680.png

tesekkurler simdiden

Wayne87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ceren KARGIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
26k tutuyor boyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Borakazi
merhabalar arkadaslar. uzun zamandir laptop kullaniyordum ve pc'ye gecme karari aldim. alttaki gibi bir sistem kurdum olan bilgim kadariyla fakat sistem ilerde bana sorun cikartir mi bilmiyorum, yani islemcisi şuyu buyu dogru mu yeterli mi bilmiyorum yorumlariniza ihtiyacim var.
Alıntıyı görüntüle

tesekkurler simdiden
Sistem parçaları birbiriyle gayet uyumlu. Yalnız Am4 bittiği için upgrade için max 5950x ya da 5800x3D islemcileri kullanılır. Tabi hersey butceye bakar orasi ayri

Musti Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa

Wayne87

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ceren KARGIN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu daha uygunmus da gaming gen'de coklu kredi karti secenegi yok ya bana ondan lazim :D tek incehesapta var tesekkur ederim yine de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem parçaları birbiriyle gayet uyumlu. Yalnız Am4 bittiği için upgrade için max 5950x ya da 5800x3D islemcileri kullanılır. Tabi hersey butceye bakar orasi ayri
tamamdir bakacagim biraz daha

Oktayy_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
oktay
Alıntıyı görüntüle

tesekkurler simdiden
26k çok o bence yerinde olsam biraz daha beklerdim itopyadan almaya çalışırdım indirimli geliyor bazen stok geliyor ve fiyatı daha uygun oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,550
Üyeler
163,012
Son üye
bob.i
Top Bottom