Arama sonuçları: *

1. G

Nova-12100F vs Nova-1660S

Gunluk saka dozu
  2. G

Knk bu bi inanc falan degil ki inanmayasin Bi kere attigin site pek guvenilir bir kaynak degil cogu kisiye ve diger testlere gore ayrica testlerdeki yuzde farki sitedeki gibi degil pek
  3. G

Saygilar usta
  4. G

Ne dion knk 1647806219 Knk cok garip bi insansin la adamin sana bi sovmedigi kalmis sen tesekkur ediyon Ben cildirdim burda
  5. G

Çözüldü✓ 5600G İle Yazılım İçin Bilgisayar Önerisi

O işin ticari kısmı. Fiyat performans olması için illaki bir iki ucuz kalitesiz parça olması gerekmiyor, kaliteli bileşenleri indirimlerle veya rakiplerine nazaran daha uygun fiyatla satılan kaliteli parçaları birleştirerek hem kaliteli hem de fiyat performans bir sistem meydana getirilebilir.
  6. G

Çözüldü✓ 5600G İle Yazılım İçin Bilgisayar Önerisi

Knk o hareketi yanlis yapiyosun o oyle degil pek
  7. G

Abdullah hacıgül abimiz takipçilerini üzdü

Özür mailini kapına bıraktık da yoktun knk.
  8. G

Dikkat dolandırıcı !

PUBG ICIN ALMISTIM OYNAYAMADIM BENI SARMADI WARFECE OYNAYAYIM MEDIM REFLESKX SIFIR :) ADAM VURAMADIM ECERET 1050 WAAT PAWER.+ LOGİTEK 630 WİFİ KULUKLIK 7+1. +BLODY TLA8 MACROLU MAUS .+ ORJINAL KUTULU RYZEN 7 2600 X Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 256 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kart EN UST...
  9. G

KOŞUN BU FIYATA KAÇMAZ BU PC (!)

de var istersen .d
  10. G

KOŞUN BU FIYATA KAÇMAZ BU PC (!)

power sapli
  11. G

13.000₺ Sistem önerir misiniz?

Ben de ciddi değildim zaten :D
  12. G

13.000₺ Sistem önerir misiniz?

Kalın fontla yazım düzeltecekseniz yazım yanlışı yapmayın bari. Aleykümselam ayrı yazılır.
  13. G

Yüksek Bütçeli (Oyun render) Seçimler Mantıklı Mı?

Performans açısından fark yok, çünkü GPU aynı GPU. Ama soğutma ve malzeme kalitesi bakımından evet, fark var.
  14. G

Yüksek Bütçeli (Oyun render) Seçimler Mantıklı Mı?

Ventus olmamış, daha performanslı RAM'ler tercih edilebilir.
  15. G

Gamegaraj güvenilir mi ne kadar güvenilir

Güvenilir bir firma, ödeme konusunda sıkıntı çıkmaz, bir yanlışlık olsa da yardımcı oluyorlar. Zaten sipariş onayından önce de kontrol ediliyor. Güvenebilirsiniz.
  16. G

Bu sistem nasıldır ?

Değil.
  17. G

Bu sistem nasıldır ?

Ne alaka?
  18. G

Windows kurma bedavaya

1,5 yıldır kullanıyorum 😳 1631274861 Hatta öyle bir şey ki yenilemem gerektiğinden haberim bile olmamıştı şimdiye kadar :D
  19. G

RTX 3060Tİ vs RX6700XT

Model farkı vb. katmadan sadece GPU gücü üzerinden karşılaştırma yapacak olursam 6700XT tercih ederdim. Ama eğer belirlediğiniz modeller var ise onları karşılaştırmak daha mantıklı olur.
  20. G

İmzadaki sistemi ne kadara satabilirim ?

7500 koyun, alıcı bulursanız verin. Yoksa ilerleyen dönemlerde yavaş yavaş fiyat düşürün, yapacak bir şey yok.
Top Bottom