Neler Yeni

Windows kurma bedavaya

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
o zaman internet kafeciye yaptırt başka yapacak bir şey yok yada internet kafeye git iso dosyası indir flash belleğe at adamdan izin alıp sana kalmış
Onu sormam lzm bazıları izin vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 bunun indirip kurun sonra test sürümü bitince oem key alın en mantıklısı
Pc aldığımda açtığımda indirebiliyormuyum bunu

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
Windows'u SSD'ye kurmak için Microsoft'un Windows indirme aracını bir bilgisayara indirip, Rufus üzerinden o araçla iso dosyası yazıp alacağınız PC'ye takın. PC açılırken klavyenizden Delete tuşuna basmaya başlayın. BIOS'a girince Boot Option 1'i o USB bellek yapın. Sonrasında Windows'unuzu kurarsınız.

Kurulum sonrasında Windows'u etkinleştirmek için de bu rehberi kullanabilirsiniz :
Bu arada burada 3 ay sonra yenilemek gerekiyor demiş ama 6 aydır kullanıyorum hala windows etkinleştirildi olarak gözüküyor. :ROFLMAO:

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Bu arada burada 3 ay sonra yenilemek gerekiyor demiş ama 6 aydır kullanıyorum hala windows etkinleştirildi olarak gözüküyor. :ROFLMAO:
1,5 yıldır kullanıyorum 😳

Hatta öyle bir şey ki yenilemem gerektiğinden haberim bile olmamıştı şimdiye kadar :D

pLowstone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Kadir
1,5 yıldır kullanıyorum 😳

Hatta öyle bir şey ki yenilemem gerektiğinden haberim bile olmamıştı şimdiye kadar :D
Ben daha taze yaptığım için 3.aydan sonra aklıma geliyordu acaba ne zaman yenilemem gerekecek diye :ROFLMAO:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,289
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Knk orjinali pahalı sen deneme sürümünü yükle. Yüklemekte basit youtubede çok videoları. Baka baka yaparsın zor değil. Boşuna 15 lira verme :)
Boşuna 15 tl? 15 tl çok paraymış gibi söyledin. Formata 15 lira me bedavadan ucuz.

15 tl ye ülkede orjinal olan tek şey Ülker çikolata - bisküvi felan. tabii ki de orjinal olmayacak. Ayrıca 15 liraya format mı kaldı çok ilginç.

Berkayvx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berkay çamlı
Boşuna 15 TL? 15 TL çok paraymış gibi söyledin. Formata 15 lira me bedavadan ucuz.

15 TL ye ülkede orjinal olan tek şey Ülker çikolata - bisküvi felan. tabii ki de orjinal olmayacak. Ayrıca 15 liraya format mı kaldı çok ilginç.
15 lira 15 liradır knk. Basit zaten kurmak

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Arkadaşlar internet kafecinin orjinal kurup kurmayacagini bilmiyorum şuan pc yok başkasının pc sinden de olmaz pc geldiğinde test sürümü olarak geliyorsa ben googledan kuramazmiyim ?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar internet kafecinin orjinal kurup kurmayacagini bilmiyorum şuan pc yok başkasının pc sinden de olmaz pc geldiğinde test sürümü olarak geliyorsa ben googledan kuramazmiyim ?
Kurarsın, yapamazsan konu aç buradan. Birisi yardımcı olur.

Dušan Tadić

80+ Silver
Microsoft sitesinden en az 8gb lik boş Flash belleğe indir ve ileri ileri diyerek herşeyi kabul et ondan sonra freedos pc ye geç boot menüye gir ve usb belleği seç gerisi otomatik olarak kurulacaktır...
😉

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular