Arkadaştan bıtane iphone 11 128gb alıcam 5k ya bataryası bitik koruma camı kırık bide arka kamerası hava almış az ama bi sorunu yok mükkemmel çalışıyo tek...
9060 XT 16GB alın geçin bu paraya. İlla nvidia istiyorum diye naz yapmayın eğer sadece e-spor tarzı oyun oynayıp içerik üretmeyecekseniz. İtopya bu arada...
Paraya ihtiyacım var ve bikaç zamandır epic de gelen oyunları alıyorum 28 oyun var hesap değeri 13.5k oldu hesabı satmak istiyorum nerede satabilirim yada...
Açıklamada atx yazmıyor ama resime bakarak ben hala ATX destekliyor diye düşünüyorum. Öyle umuyorda olabilirim tabi 😄 1500tlye Bugattinin sibop kapağını...
Eywallah reis bu sistem devam ederse hiçbirşey yapamayız abdullah abinin videoları izliyorum zaten attığı gibi forumda dolaşıyorum baya bişiler bulurum diye
Oyun oynamasi eglenmesi gereken yasta bir bilgisayar icin calismak zorunda birakan sistemden nefret ediyorum. Umarim en iyi bilgisayari edinirsin. @Abdullah...
Beyler sistem dizmek istiyorum harçlıkları biriktiriyorum şuan 1.5k var dizceğim sistem 50klık olacak benim bi şekilde harçlık dışında para kazanmam lazım...