alayınarest isimli üyenin son içerikleri

1. A

İkinci El 5 Bin TL'ye iPhone 11 Aldım Satabilirmiyim

Telefon al sat yapmak istiyorum iPhone nin düşük modellerden ne tavsiye edersin aklıma piyasası en canlı iphone geliyor
  2. A

İkinci El 5 Bin TL'ye iPhone 11 Aldım Satabilirmiyim

Arkadaştan bıtane iphone 11 128gb alıcam 5k ya bataryası bitik koruma camı kırık bide arka kamerası hava almış az ama bi sorunu yok mükkemmel çalışıyo tek sorun bataryası sağlam bi batarya takıp 10k civarına satabilirmiyim batarya değişimi 1.5k civarıydı
  3. A

Epic Hesabımı Nereden Satabilirim

Yooooooğğğğ ben beleşe aldım ama oyunun değeri fayda etmiyomu
  4. A

Oyunların fiyatına bakarak
  5. A

Bedavada değerleri var en azından 1779537579 Ona bakılırsa steam'de almaz
  6. A

Okadar azmı ya 13klık oyun var toplam paraya ihtiyacım var satamam o fiyata
  7. A

Paraya ihtiyacım var ve bikaç zamandır epic de gelen oyunları alıyorum 28 oyun var hesap değeri 13.5k oldu hesabı satmak istiyorum nerede satabilirim yada alabilecek olurmu pazarlık vardır zaten ben baya düşürücem fiyatı 13kdan satmam oyunlar şunlar Hogwarts legacy Hell let loose Bloodstained...
  8. A

Nasıl Para Kazanabilirim

Eywallah reis bu sistem devam ederse hiçbirşey yapamayız abdullah abinin videoları izliyorum zaten attığı gibi forumda dolaşıyorum baya bişiler bulurum diye
  9. A

Nasıl Para Kazanabilirim

Çalışmama izin vermiyor ailem
  10. A

Nasıl Para Kazanabilirim

Beyler sistem dizmek istiyorum harçlıkları biriktiriyorum şuan 1.5k var dizceğim sistem 50klık olacak benim bi şekilde harçlık dışında para kazanmam lazım aklınıza gelen bütün yöntemleri söyleyin telefondan yapılabilsin yada günlük hayatta yapılsın hiç farketmez
  11. A

iPhone 13 128gb 12.500tl

https://www.gardrops.com/iphone-13-duz-256-gb-67f2ac20b4e47-p-1377899611-13778996 Gardropsda gezinirken gördüm neden bukadar ucuz olabilir yurtdışı değil garantisi var almak isteyene hayırlı olsun
  12. A

Ne Almam Gerekiyor Yardım Edin

İş yapmıycam zaten öğrenciyim yaş 14 lise 1 bölümüm gereği yazılımla uğraşıcam oyun oynıycam genelde fps oyunları bütçe dediğim gibi daha toplamadım ama 30k max 40k
  13. A

Yardım Laptop Siyah Ekran Veriyor

Yazılımsal sorun olabilir yada bileşenlerin oturduğu yer sıkıntılı olabilir üretim hatası olabilir çok ihtimal var ozaman
  14. A

Ne Almam Gerekiyor Yardım Edin

Ben daha bilgisayar için parayı toplamadan ne alacağımı kararlaştırmaya çalışıyorum fakat okadar çok seçenek varki birini seçsem diğeri daha iyi geliyor vesayre vesayre normalde kararlaştırdığım sistem şuydu Ryzen 5 7500f Radeon rx 6600 Msı pro b650m p Wd blue sn580 1tb Nzxt c850 850w gold...
  15. A

Yardım Laptop Siyah Ekran Veriyor

Çok ısınıyordur bakıma gönder uzun süre gitmediyse yoksa altına fanlar var hem hava almasını sağlıyor laptopu kaldırıp hemde fanla soğutuyor ondan al koy
Geri