Arkadaştan bıtane iphone 11 128gb alıcam 5k ya bataryası bitik koruma camı kırık bide arka kamerası hava almış az ama bi sorunu yok mükkemmel çalışıyo tek sorun bataryası sağlam bi batarya takıp 10k civarına satabilirmiyim batarya değişimi 1.5k civarıydı
Paraya ihtiyacım var ve bikaç zamandır epic de gelen oyunları alıyorum 28 oyun var hesap değeri 13.5k oldu hesabı satmak istiyorum nerede satabilirim yada alabilecek olurmu pazarlık vardır zaten ben baya düşürücem fiyatı 13kdan satmam oyunlar şunlar
Hogwarts legacy
Hell let loose
Bloodstained...
Eywallah reis bu sistem devam ederse hiçbirşey yapamayız abdullah abinin videoları izliyorum zaten attığı gibi forumda dolaşıyorum baya bişiler bulurum diye
Beyler sistem dizmek istiyorum harçlıkları biriktiriyorum şuan 1.5k var dizceğim sistem 50klık olacak benim bi şekilde harçlık dışında para kazanmam lazım aklınıza gelen bütün yöntemleri söyleyin telefondan yapılabilsin yada günlük hayatta yapılsın hiç farketmez
https://www.gardrops.com/iphone-13-duz-256-gb-67f2ac20b4e47-p-1377899611-13778996
Gardropsda gezinirken gördüm neden bukadar ucuz olabilir yurtdışı değil garantisi var almak isteyene hayırlı olsun
İş yapmıycam zaten öğrenciyim yaş 14 lise 1 bölümüm gereği yazılımla uğraşıcam oyun oynıycam genelde fps oyunları bütçe dediğim gibi daha toplamadım ama 30k max 40k
Ben daha bilgisayar için parayı toplamadan ne alacağımı kararlaştırmaya çalışıyorum fakat okadar çok seçenek varki birini seçsem diğeri daha iyi geliyor vesayre vesayre normalde kararlaştırdığım sistem şuydu
Ryzen 5 7500f
Radeon rx 6600
Msı pro b650m p
Wd blue sn580 1tb
Nzxt c850 850w gold...
Çok ısınıyordur bakıma gönder uzun süre gitmediyse yoksa altına fanlar var hem hava almasını sağlıyor laptopu kaldırıp hemde fanla soğutuyor ondan al koy