Arama sonuçları: *

1. GADDAR

X3440 overclock tavsiyesi

ben önermiyorum hocam bence masraf etmeden daha güncel bir sistem kurun yoksa bu sistem paranıza ve zamanınıza yazık eder. yani normalde gtx 750Tİ valoda 200 fps aldırıyor ama x3440 ile 100-120 de takılı kalıyor drop falan yiyorsunuz işlemci eski olduğundan kaynaklı. işlemcide avx kodlaması yok...
  2. GADDAR

X3440 overclock tavsiyesi

Önce size X3440 deneyimimi anlatayım stok olarak kullanırken 750tidan 1 tık iyi bir ekran kartı ile kullanmaya kalktım işlemci en fazla %50 - %60 besliyor yani işlemci stok performansında gtx 750Tİ bile beslemiyor diyebiliriz. 2. olarak anakartınız üstün bir overclock kapasitesine sahip değil...
  3. GADDAR

pc toplicam bu özellikleri verdi

600W everest psu dan kesinlikle uzak durun dandik bir marka , SSD markasını bilmeden yorum yapamayız kronik sorunlu(ani takılmalar vb) bir model olabilir ama sorun yaratmayabilir. Ekran kartına gelicek olursam çok fazla madencilikte kullanılan bir model tabi madencilikte kullanılıp...
  4. GADDAR

Eski bilgisayarım 3000tlye ho/go ?

tamam kardeş senin dediğin olsun , sen en iyi fiyatlandırma uzmanısın harcanıyorsun bu forumda. satış yapılmış iş bitmiş hala kazık satmışsın diyorsun
  5. GADDAR

o onun sorunu bizi alakadar etmez alırken birine danışmalı bilgi almalı, belkide alan kişi de bilgiliydi bunu bilemezsin hem bu arada fiyatı uygun abartılı bir fiyata da vermemiş neden bu kadar sorun ettin , başkalarının yanlışını sen düzeltemezsin
  6. GADDAR

ne alaka serbest piyasa ekonomisi bu istediği fiyattan verebilir alan kişi de alırken dikkatli olmalı. demek ki alan memnun, satan memnun bir sorun yok ortada
  7. GADDAR

adam zaten sattım iyi mi olmuş diye soruyor sen hayır 2500 e satmalıydın diyorsun adam zaten iyi fiyata satmış , yanlış mı okudun?
  8. GADDAR

işlemci içinde grafik birimi mevcut
  9. GADDAR

Ssdyi farklı anakarta takmak

stabilizasyon sorunu olabilir/açılmayabilir çünkü donanım değiştirdiğin için uyumsuzluk söz konusu olabiliyor
  10. GADDAR

toplama sistem tavsiyesi

4000 liraya APU dediğimiz ekran kartının işlemcide bulunan bilgisayarlardır monitör kablosunu anakarta takıp kullanıyorsun işlemci: Ryzen 3 3200G (2. el) 1700-1800'e alabilirsin soğutuculu al. Anakart...
  11. GADDAR

Ryzen 3 3100 İşlemcili Sistemime Upgrade

Anakartınızı B450 veya bütçe varsa B550 serisine yükseltmek iyi olur
  12. GADDAR

Ekran kartsız sistem tavsiyesi

Sharkoon öneriyorum almayın , highpower öneriyorum almayın diyorlar valla ne önereceğimi şaşırdım artık , konu üzerinden 10 gün geçti ayrıca...
  13. GADDAR

İleriye dönük apu sistem

aynen B450 serisi anakartın biosu güncel değilse 1-3. nesil işlemci takıp güncellemek gerekiyor veya bilgisayarcıya götürüp güncellemelisiniz 5000 serisi işlemciler çalışmıyor direkt olarak, uğraşmak istemiyorsanız B550 serisi alın geçin daha iyi bir tercih olur
  14. GADDAR

İleriye dönük apu sistem

Evet bu zamanda en mantıklısı apu sistemler zaten , sorun çıkaracağını zannetmem hem performansları da fena değil
  15. GADDAR

2600 2. El Pc toplama önerisi

250-300₺ arası satılıyor , tüm parçaları 2. el alabilrseniz monitörün fiyatını çıkarabilirsiniz. Sıfır dediğim ürünlerin garantisi var tercih size kalmış ben bir miktarını sıfır alırdım yukarıda yazdıklarımı yani. Bu şekil ekran kartsız sisteme APU sistem deniyor anakartın görüntü soketine takıp...
  16. GADDAR

2600 2. El Pc toplama önerisi

ben Apu sistem öneririm yani işlemcinin içerisinde grafik kartı bulunmakta oyun falan oynatır : Anakart: B450M S2H = 375₺ (SIFIR) işlemci: Amd ryzen 3 2200G + soğutucu = 1400₺ (2. EL) Ram: 8GB 3200mhz = 390₺ (SIFIR) 500GB Harddisk = 150₺ (2. el) 500W güç kaynağı = 200₺ (2. el) Atx kasa...
  17. GADDAR

Bilgisayara Ekleme Yapılabilir Mi?

Bide çekemeyip profilime yorum atmışın var ya yok böyle bir şey. Bak son kez açıklıyorum bir daha seninle uğraşamam. 8000'i örnek olarak verdim nasıl anlam çıkaramıyorsun ya. Adamın sistemi eski hangisini yükselteyim diye soruyor belli ki BÜTÇESİ KISITLI anladın mı. Fakat sen gidip PAHALI bir...
  18. GADDAR

Anlamıyorsun galiba sen demişsin ki 10100F alsa iyi olurdu bende diyorum ki dediğin işlemci 1200₺ zaten onu alabilecek bütçesi olsaydı sistem yükseltme konusu açmazdı bunun yerine örneğin 8000 lira sistem toplama tavsiyesi konusu açardı diyorum. Adam hangi parçayı yükselteyim diye soruyor sen...
  19. GADDAR

Ne diyorsun anlamadım ,sen dedin ya ''10100F alsan iyi olurdu'' Şu an o işlemci zaten 1200₺ o kadar bütçesi olsa yeni sistem toplardı diyorum.
  20. GADDAR

maalesef öyle, sistem dengeli olmalı rami arttırmanız fazla işe yaramaz zaten 8GB ram o oyunlar için yeterli
Top Bottom