onu alacak bütçesi olsa zaten yeni sistem tavsiyesi isterdi bence...
İşlemcini Phenom X6 ile değiştir çok daha fazla katkısı olur. RAM vs gayet yeterli.Benim dandik bilgisayarım var. Arada Valorant, Fortnite falan oynuyorum ama çok kasıyor. Acaba ram takviyesi yapsam biraz daha düzelir mi?
amd phenom II x4 970 işlemci
8 gb ram
GA-880GMA-UD2H anakart
6850 ekran kartı
500 gb ssd var.
Ne diyorsun anlamadım ,sen dedin ya ''10100F alsan iyi olurdu'' Şu an o işlemci zaten 1200₺ o kadar bütçesi olsa yeni sistem toplardı diyorum.o fiyata ne sistemi alsın?
1200 TL'ye nasıl sistem toplasın?Ne diyorsun anlamadım ,sen dedin ya ''10100F alsan iyi olurdu'' Şu an o işlemci zaten 1200₺ o kadar bütçesi olsa yeni sistem toplardı diyorum.
Anlamıyorsun galiba sen demişsin ki 10100F alsa iyi olurdu bende diyorum ki dediğin işlemci 1200₺ zaten onu alabilecek bütçesi olsaydı sistem yükseltme konusu açmazdı bunun yerine örneğin 8000 lira sistem toplama tavsiyesi konusu açardı diyorum. Adam hangi parçayı yükselteyim diye soruyor sen 10100F alsan iyi olurdu diyorsun konuyla alakasız cevaplar yazıyorsun.1200 TL'ye nasıl sistem toplasın?
İlk olarak 1200Tlye 10100f alacak bütçesi olsa 8000 lira sistem toplama tavsiyesi isterdi demişsin ne alaka abi .Anlamıyorsun galiba sen demişsin ki 10100F alsa iyi olurdu bende diyorum ki dediğin işlemci 1200₺ zaten onu alabilecek bütçesi olsaydı sistem yükseltme konusu açmazdı bunun yerine örneğin 8000 lira sistem toplama tavsiyesi konusu açardı diyorum. Adam hangi parçayı yükselteyim diye soruyor sen 10100F alsan iyi olurdu diyorsun konuyla alakasız cevaplar yazıyorsun.
Bide çekemeyip profilime yorum atmışın var ya yok böyle bir şey. Bak son kez açıklıyorum bir daha seninle uğraşamam. 8000'i örnek olarak verdim nasıl anlam çıkaramıyorsun ya. Adamın sistemi eski hangisini yükselteyim diye soruyor belli ki BÜTÇESİ KISITLI anladın mı. Fakat sen gidip PAHALI bir işlemci öneriyorsun o işlemciyi aldığı zaman anakartı da 800₺ ddr4 ram 300₺, ssd 500₺ ,yeni ekran kartı alcak vesaire olucak sana 8-10bin ₺ sistem.İlk olarak 1200Tlye 10100f alacak bütçesi olsa 8000 lira sistem toplama tavsiyesi isterdi demişsin ne alaka abi .
İkinci olarak hangi parçayı yükseltiyjm demiş bende işlemci önerdim neyi basmıyor kafan.
Son olarak bunların neresi konuyla alakasız.
işlemci aldı diye illa ramle ssd de mi alması lazım engeli bastım boş boş atar yapıyoBide çekemeyip profilime yorum atmışın var ya yok böyle bir şey. Bak son kez açıklıyorum bir daha seninle uğraşamam. 8000'i örnek olarak verdim nasıl anlam çıkaramıyorsun ya. Adamın sistemi eski hangisini yükselteyim diye soruyor belli ki BÜTÇESİ KISITLI anladın mı. Fakat sen gidip PAHALI bir işlemci öneriyorsun o işlemciyi aldığı zaman anakartı da 800₺ ddr4 ram 300₺, ssd 500₺ ,yeni ekran kartı alcak vesaire olucak sana 8-10bin ₺ sistem.
Bende bunu göz önüne alarak sana diyorum ki O kadar bütçesi olsa böyle bir konu açmaz gider sistem tavsiyesi konusu açardı. Kocaman orada yazmışım Örneğin 8000₺ diye... örnek verdim diyorum sen gelip 8000₺ sistem tavsiyesi ne alaka , 1200₺ ye nasıl sistem toplayacak gibi şeyler yazıyorsun.
Hacivat karagöz gibi yazdıklarımı başka anlamlara vuruyorsun. Kafam çok iyi basıyor da AM3 anakart için 10100F alsan iyi olur yazmana kafam basmıyor. Tebrikler sana iyi forumlar.