Arama sonuçları: *

1. Gagguş

10.000 tl sağlam kasa lazım

Hocam sıfıra bu bütçede üstelik her oyunu da açıp iyi grafikler ile oynatacak bir sistem klamamıştır. 2. el yine bir nebze kurtarabilir, tavsiyem temiz 2. el parçalara da bakmanız.
  2. Gagguş

Topladığım bilgisayar güzel mi?

Bana da biraz pahalı geldi, belki parça kalitesinden dolayı olabilir. Daha ucuza daha iyi sistemler görmüştüm. Almadıysanız bir değerlendirin hazır sistemleri.
  3. Gagguş

trendyol bilgisayarları

3. Nesil I5 gt 730 16gb olmasına rağmen ddr3 ram. Bu bilgisayarı beleş verseler alınıp evin bir köşesine konulabilir ama bu fiyata ASLAAAAAAA.
  4. Gagguş

Sizce bu PC ne kadar eder?

Elimdeki masaüstü bilgisayarı laptop kullandığım için satacağım. Sizce hangi fiyatla satılığa çıkarmam uygun olur.
  5. Gagguş

1300€ içinde Monitor +Kasa+Klavye Maus önere bilirmisiniz?

2. Ele bak hocam. İnternette görüyorum arada, böyle anakart+işlemci+ram şeklinde satılıyor. Ebay veya Ebay Kleinanzeigen den bakarsan bulursun çok rahat. Ama uğraşmak ister misin orası sana kalmış.
  6. Gagguş

10000tl 2. el toplama pc yardım

Eğer ki ille de masaüstü olacak diyorsanız neden olmasın. Fiyat olarak nasıl bir takas olur bilmem ama masaüstü istiyorsanız ve eski bir sistem olacağını da göze alıyorsanız problem yok.
  7. Gagguş

DA-G5 Sattım Go/Ho ?

3060 lı laptop var bende. Satmayı düşünüyorum. Eğer almayı düşünürsen özelden bana ulaşabilirsin.
  8. Gagguş

Alıcagım sistem hakkında yorum yapabilirim misinz

Bana kalırsa biraz bekle. Abdullah abi hikayesinde 11 inde sistem paylaşacağını belirtmiş. Güzel bir sistem olabilir.
  9. Gagguş

Bence ekran kartı fiyatına biraz daha eklenerek 6600 xt alınabilir.
  10. Gagguş

Fiyatlar nedir? 1654675403 Monitörün VA panel olmasını tavsiye etmem ama fiyatı uygunsa neden olmasın.
  11. Gagguş

YAYINCI SİSTEMİ DİZDİM GELİŞTİRİLMEYE İHTİYACI VAR

Kanka bu durum tamamen sana kalmış. Serin bir sistem istersen al. Ama bence stok fan da iş görebilecek seviyede. Sıvı soğutma parasını ekran kartı veya daha farklı parçalara aktarabilirsin.
  12. Gagguş

YAYINCI SİSTEMİ DİZDİM GELİŞTİRİLMEYE İHTİYACI VAR

O fiyatlara daha iyi sistemler var. İlle de Nvidia olsun demiyorsan 6700 xt veya 6750 xt li sistemlere bakabilirsin. 1654576067 https://www.gamegaraj.com/urun/defy-5t12-3060ti/ Hiç yoktan daha ucuza 3060 ti var.
  13. Gagguş

2.el 8200TLye 1660 sistem

Hocam tam parçaları hatırlamıyorum ama geçenlerde 1660s li bir sistem 7999 TL'ye çıkmıştı sanırım. Abdullah abi iyi indirimler yaptırıyor ama bence sistem biraz pahalı. Düz 8k olursa belki senin açından çok daha iyi olur. Ram de zaten 8gb. Bence pahalı biraz.
  14. Gagguş

Bu sistem nasıl olur?

Galax nasıl bir marka bilmiyorum ama güvenilir bir siteyse bence alabilirsin. Sadece kafama takılan bir işlemci oldu 4500 yerine belki daha farklı bir işlemci alabilirsin. Be benim kendi fikrim, pek bir bilgi sahibi değilim fiyatları konusunda. Yani belki o fiyatlara daha iyi sistemler...
  15. Gagguş

İtopya 3060 sistem 15.700 Ho Go ?

Hocam montaj meselesini itopyayı arayıp konuşabilirsin. Normalde sistemi alırken konfigürasyon ederek soğutmayı değiştirebiliyorsun o zaman montajını yapıp gönderiyorlar ama ayriyeten alınan soğutmayı bence kargo ile gönderirler. Daha ucuza bir sistem bulabilir misin orasını da maalesef...
  16. Gagguş

Bu takas iyi mi sizce

Yani eğer ki işin içinde bir bit yeniği yoksa takas edilebilir hele ki 1k para verecekse üste. Ama bence adamın bilgisayarda problem var gibi geldi. Eğer yüzyüze bir takas olacaksa vidalara kasaya falan iyice bakmanı öneririm. Laptobun garantisi yoksa da sonrasında problem çıkarabilir.
  17. Gagguş

Acil! Rtx 3060lı laptop verip rtx 2060lı kasa almak mantıklı mı?

İşlemci desen eski nesil ekran kartı desen eski nesil. Ben bu kasayı satmam diyorsan belki alınabilir ama bence hiç o toplara girme. İlla kasa istiyorum diyorsan sıkı takip edersen rahat 3060 lı bir kasa düşer ama laptopu dolar daha da düşmeden satman lazım. Tabi dolar düşecekse.
  18. Gagguş

Bu sistem 13k ya Alınır mı? sizce

Hocam yanında mönitör dahil veriyorsa ve mönitör iyiyse alınabilir. Ama 8gb bellek ve sata ssd olması bir tık kötü bir durum.
  19. Gagguş

10k bu sistem alınır mı? sizce çok acil yardım

Sistemin fiyatı parça kalitesine ve parçaların performansına göre yüksek geldi bana. Biraz daha bakınırsan belki daha iyisini bulursun.
  20. Gagguş

R5 2600 sistem alınır mı?

Yani hocam bilgisayar işinizi görecek seviyede gibi duruyor. Eğer ki CS de profesyonel olmak gibi bir niyetiniz yoksa gayet yeterli bence.
Top Bottom