AlınmazSizce 13k eder mi? bu sistem
İşlemci olarak önerin nedircs go valorant oynuyorsan r5 2600 ün devri biraz geçti.
Sata SSD olması. Neden kötü?Hocam yanında mönitör dahil veriyorsa ve mönitör iyiyse alınabilir. Ama 8gb bellek ve sata ssd olması bir tık kötü bir durum.
Nvme ssd, sata ssd e göre katlarca daha hızlı çalışıyor örnek sata ssd max 500okuma yazma hızında nvme 3000 i geçiyor.İşlemci olarak önerin nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sata SSD olması. Neden kötü?
Adamlar tek 8 GB ram katmış monitor verir mi sence.Hocam yanında mönitör dahil veriyorsa ve mönitör iyiyse alınabilir. Ama 8gb bellek ve sata ssd olması bir tık kötü bir durum.
Ne geçmesi kardeşim, piyasada uygun fiyata işlemci mi var.cs go valorant oynuyorsan r5 2600 ün devri biraz geçti.
Piyasa da uygun fiyatli işlemci olmaması 2600'ün cs go valorantta aldığı fpsle alakası yok kardeşim. Bizzat kendim kullandım ve yetersiz geliyor. Cs go faceit ac açık fps 200 lere bazen 170 180 lere düşüyor. Ama bir 3600 da böyle bir olay yok. sadece bir örnek 3600 alsın demiyorum.Adamlar tek 8 GB ram katmış monitor verir mi sence.
Ne geçmesi kardeşim, piyasada uygun fiyata işlemci mi var.