Arama sonuçları: *

1. GameOver

Sistemime parça yükseltmesi için yardımcı olur musunuz?

işlemci okey bios update yap, ram biraz şans işi. iade edebileceğin bir yerden satın al ve dene. teorik olarak sorun yaşamazsın
  2. GameOver

30k Bütçe Hazır Sistem önerisi

klavye mouse monitör dahilmi belirtmemişsin şu gayet iş görür https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-rtx-3060-12gb-pro-h610m-e-ddr4-500gb-ssd-16gb-ram.html
  3. GameOver

Hazır sistem mi bu parçalar ile toplama mı

Anakartini göremedim ? 7500f stock idare eder bir süre
  4. GameOver

7800x3d CPU a620m anakartta tam verimlilikte çalışır mı ?

tşk ederim bilgi için hocam peki üstteki ingilizce metin için bişey diyebiliyormusunuz esasen 16 yetiyor bana ama zorunlu olarak 32 almam gerekiyormuş gibi hissettirdi
  5. GameOver

bende pek anlamadım ama ddr5 kuracağım ve 16 düşünüyordum 1900tl tutuyordu şimdi 32e çıkardım 4300 tutuyor siz anladınızmı metni üste yapıştırdım alıntıda
  6. GameOver

merhaba bir süredir bu konulara bakıyorum anakarta göre değişiklik gösteriyor ve oyunda işlemci hızı 5ghz'den 0.50' düşüyor fps zaman zaman yarı yarıya düşüp sabitleniyor fakat dediğim gibi bu anakarta göre değişir, ben yurtdışındaki insanların önerilerine vs çok bakıyorum garip bir build yapma...
  7. GameOver

TOPLAMA PC (2.EL) alınır mı

bilgisayar full takım hocam işlemciyi söküp sana verirsem geri kalan pc kullanılmaz hale gelir.
  8. GameOver

TOPLAMA PC (2.EL) alınır mı

i7 6700 full sistem var elimde dual 16gb ram 700w psu gt 1030 ekran kartı düşünürsen ulaş 7k bu arada yedek sistem kullanılmadı temiz yani.
  9. GameOver

Toplama Bilgisayar Tavsiye

herşeyin zayıf, işlemci çok eski ekran kartın orta şeker fakat işlemci o ekran kartına dağboğaz bile yapar. yani neye el atsan kurtarmaz herşeyin değişmesi lazım komple satıp komple sıfır sistem dizin upgrade yapılabilecek halde değil hocam
  10. GameOver

Bilgisayarım ne kadar eder yardım eder misiniz?

hazır sistem satmak oldukça zor. heleki bu kadar ekipman allah kolaylık versin çok ciddi zararına bırakmadığın sürece gitmiyor. 10-15k sıfır fiyatlarından düşülür ne çıkıyorsa rakam o diyebilirim
  11. GameOver

DDR4 ten DDR5 e geçmeyi planlıyorum Fikirlere açığım

valla denemediğim şey kalmamıştı asus dual... junk temp kartta 110 oluyordu birde. fanlar uçuyordu kış ayında bile anlam veremedim. siz bozdunuzmu sistemi
  12. GameOver

bütçe sıkıntım yok uzun süredir biriktiriyordum. eskisi kadar oyun oynamıyorum ama oynamak isteyincede eli yüzü düzgün pc lazım oluyor :). geçen sene 6650 xt toplamıştım çok kaliteli bir build yapmama rağmen lanet wattman hatası çıkmıştı boştayken bile pc kitleniyordu :(. performansı benim için...
  13. GameOver

bende sıfırdan 5600 veya 5600x toplamayı düşünüyorum her parçayı sıfırdan alarak yapacağım yanlışmı düşünüyorum sizce am5 kurmayarak ?
  14. GameOver

10 k ya full sitem pc öneri si olan desin lütfen monitör klavye mouse kasa kulaklık vs

2.el bir sistemim var laptoba geçiş yaptım tertemiz tozunu alıp geri kaldırdım. bütçenin daha da altında düşünürsen yaz özelden . i7 6700 vs nvidia gpu ssd 16ram her şey var
  15. GameOver

R5 7500f + nitro+ rx 7700 xt ekran kartı DDR 5 sistem alınır mı?

yinede şans vermek istersen iade edebileceğin şekilde alınabilir ama full sistemde çok sorun yaşarsın. tek tek toplasan neyse
  16. GameOver

R5 7500f + nitro+ rx 7700 xt ekran kartı DDR 5 sistem alınır mı?

crash konusunda arkadaşı dinleyin, ben iş yapmıyorum ama 6650xt burnumdan getirdi... forumda 6xxx 7xxx serisinde hata yok diyenleri göz ardı edin yabancı forumlarda kendinizde göreceksiniz
  17. GameOver

🚨 12400f & RX 6750XT 16999TL 🚨

hocam şu link mi acaba bulamıyorum siparis vermeyi düsünüyoruz , buldum
Top Bottom