Arama sonuçları: *

1. GoktugGecer

Rx 580 8 gb ' li sistem nasıldır ?

Güç kaynağı yeterli fakat SSD'siz bir sistem düşünemiyorum sene 2020. Sadece yükleme ekranları değil bir çok oyunda haritada render problemleri oluyor. Örnek GTA 5 PUBG açık dünya oyunları öncelikli olarak SSD kesinlikle öneririm.
  2. GoktugGecer

İtopya Sitesinden Kırık Gelen Kasa

Koşulsuz şartsız normalde parçaları iade edebilme hakkın var. Hakkını sonuna kadar aramanı öneririm. @Berserker Gattsu
  3. GoktugGecer

256GB ssd vs 512gb ssd

1 mi daha büyük yoksa 2 mi sorusu bence bu :D
  4. GoktugGecer

2500tl civarı nvidialı sistem önerisi

Bütçe sıkıntılı ve ayrıca 2200G RX570 gayet dengeli. Siz ne önerirdiniz merak ettim doğrusu?
  5. GoktugGecer

Sadece ekran kartını 2.el almanız bir problem teşkil etmez. Dolar kuru ve bütçeniz sınırlıyken bence en mantıklısı bu sekildedir.
  6. GoktugGecer

Bu pc bu parayı hak eder mi yardım edin

Şuanlık o zaman APU olarak kullan ilerde ekran kartı alırsın eski sisteme yatırım yapmanı önermem.
  7. GoktugGecer

Bu sisteme 2.el bir RX 570 alırsan 600 TL'ye çok güzel olur. 2500 çok sıkıntılı bir bütçe anca bunu önerebiliyorum. https://www.incehesap.com/union-2200-bafir-adam-gaming-pc-fiyati-39297/ @Selami Kalaycı
  8. GoktugGecer

Yanına RX570 alırsan tadından yenmez. https://www.incehesap.com/union-2200-bafir-adam-gaming-pc-fiyati-39297/
  9. GoktugGecer

Aslında 500 TL daha ekleyip yeni bir sisteme yatırım yapın 1-2 sene sonra para etmeyecek.
  10. GoktugGecer

Yeni Pc toplıyacağım Bu bileşenler uyumlu mu??

Uyumlu fakat ekran kartı çok düşük kalmış. Anakart ve işlemciden düşüp ekran kartına ağırlık verilebilir.
  11. GoktugGecer

4.000TL sistem toplama

Gayet güzel olmuş iyi günlerde kullanman dileğiyle.
  12. GoktugGecer

Beyler sistemim iyi mi ?

16 GB şuan çoğu oyunda şart yeni yeni falan değil. RX 570 yada 580 4GB alabilirsin daha iyi .
  13. GoktugGecer

Beyler sistemim iyi mi ?

İşlemci o paraya çok yetersiz. Ram günümüz şartlarında 16 GB şart. Ekran kartı minimum 4-8 GB alınmalı.
  14. GoktugGecer

Ryzen 5 1600 & RX 590 Sistem Nasıl?

Ryzen 5 1600 AF ile RX590 kullanabilirsin, herhangi bir sorun teşkil etmez. ✋
  15. GoktugGecer

İtopya güvenirlirmi

Tüm kargolarda sıkıntı var İTOPYA ile alakası yok.
  16. GoktugGecer

2000 TL YE EN MANTIKLI EKRAN KARTI?

GTX 1660 Super @mrtcndmrg
  17. GoktugGecer

MSİ vs Gıgabyte ? Hangisi

Ben şuan fiyat performans modunda olduğum için tercihimi Gigabyte'dan yana kullanıyorum. :D
  18. GoktugGecer

RTX 2060 'a hangi işlemci daha iyi gider

Ben açtığın başlıkla konu mesajının hiçbir alakası olmadığını düşünüyorum. Onun dışında B450S2H şuan Ryzen bandında F/P en iyi anakart oldugu için tercih ediliyor. Başlıktaki sorunun cevabı Ryzen 5 1600AF yada Ryzen 5 2600 olabilir. @QWX36ze2
  19. GoktugGecer

MSİ RTX 2070

Ryzen 7 2700x Ryzen 5 3600 - 600W güç kaynağıyla birlikte kullanabilirsiniz. (y) @thelordofthepowerful
Top Bottom