İkinci ele ben güvenmiyorum sana kalmiş kötu bir fiyatlandirma değil bence dostum.Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar bu pc 220tl pazarlık yapılmadı daha ama alınır mı sizce teşekkür ederim cevaplarınız için
Test etmeyi ve bilgisayarcıya göstermeyi ihmal etmem dostum ve ayrıca firma garantili ve parçalar kendi garantisi var teşekkür ederim yine deİkinci ele ben güvenmiyorum sana kalmiş kötu bir fiyatlandirma değil bence dostum.
Nasıl bir sistem mümkünse link yada sistem çıkartabilir misinizAslında 500 TL daha ekleyip yeni bir sisteme yatırım yapın 1-2 sene sonra para etmeyecek.
Yanına RX570 alırsan tadından yenmez.Nasıl bir sistem mümkünse link yada sistem çıkartabilir misiniz
Bu sistem 1700 iken alsaydım belki de şimdi bütçe o kadar yok ki iyi diyorsun da ama bu attığım nası senceYanına RX570 alırsan tadından yenmez.
Şuanlık o zaman APU olarak kullan ilerde ekran kartı alırsın eski sisteme yatırım yapmanı önermem.Bu sistem 1700 iken alsaydım belki de şimdi bütçe o kadar yok ki iyi diyorsun da ama bu attığım nası sence
Reis kesin denerim pc yi hatta gösteririm Bi kaç yere de çalıntı olup olmayacağını sorgulatırım da eğer temizse alayım mıreis ssd parasına 1 pc iyice araştir hırsız falan olabilir belki hani gülersin falan ama belli olmaz hiç belki çalıntı falandır araştirmani tavsiye ederim rgb falan diyor bide yüksek koymasi gerekli illa bir sorunu vardır ha yoksada adam elimden çiksin diyorsa baska ama denemekten bir sıkıntı olmaz araştirirsan
Apu sistemden de performans az almaktan korkuyorum 2000-2500 bütçe varŞuanlık o zaman APU olarak kullan ilerde ekran kartı alırsın eski sisteme yatırım yapmanı önermem.
Bence gayet iyi güvenilir İse KaçırmaAlıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar bu pc 220tl pazarlık yapılmadı daha ama alınır mı sizce teşekkür ederim cevaplarınız için
Adamın dükkanı gibi bir şer var ondan güvenilir olabilir garanti de var az bir de indirim yaparsam 300 400cıvarı monitör bulcamBence gayet iyi güvenilir İse Kaçırma