Arama sonuçları: *

1. HanDreafuLL

5.000 - 6.300 TL Arası Hazır Sistem Tavsiye!

Cevabın için teşekkür ederim dostum. Keşke kara cuma veya yılbaşı indirimlerini kaçırmasaydım diyorum... Ek olarak bir tavsiyen var mı? 1612392529 @Abdullah Hacıgül Selam abi, senin görüşüne ihtiyacım var. Bu sistem hakkında ne düşünüyorsun? Bilgisayar alma konusunda daha fazla bekleyemeyeceğimi...
  2. HanDreafuLL

5.000 - 6.300 TL Arası Hazır Sistem Tavsiye!

Herkese merhaba 👋 , İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 Anakart: Gigabyte A320M-S2H Bellek: Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz XPG GAMMIX D30 Ekran Kartı: MSI Radeon RX5500 XT MECH OC 4GB HDD: Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM SSD: SanDisk Ultra 3D 500GB 2400MB-1750MB/s NVMe M.2 Kasa: Dark Raider 3x12cm...
  3. HanDreafuLL

7.780 TL'lik Gaming Toplama Sistem

Çok haklısınız. O kadar uzun zamandan beri bu anı bekliyorum ki. Şubat ayı yaklaştıkça gün saymaya başladım. Bir an önce almak istiyorum artık 😁. Çünkü bekledikçe daha fazla stok sorunu yaşanıyor veya fiyatlar sürekli artmaya devam ediyor fakat haklısınız. İlkbahar veya yaz indirimlerinde sistem...
  4. HanDreafuLL

Bende öyle düşünüyorum hocam. Yemin ederim o kadar moralim bozuldu ki. Bu derecede fiyatların uçması çok saçma. Şubat ayında mümkün olur ise sistemi almak istiyorum artık çünkü zaten uzun zamandan beri sürekli ertelemek zorunda kaldığım bir konu.
  5. HanDreafuLL

Bunu bilmiyordum. Uyardığınız için çok teşekkür ederim. Belirli bir siteden toplamadım. Dediğim gibi mümkün olduğunca F/P ürünler seçmeye çalıştığım için bileşenleri toplarken, birçok siteden yararlandım. Tahminimce bir 8 - 12 sitede fiyat araştırması yapmışımdır. Birkaç saatimi aldı bu nedenle...
  6. HanDreafuLL

PSU modeli hakkında hiç bilgim yok. Lakin Sharkoon markası genel olarak PSU markaları arasında güvenilir ve tavsiye edilen bir marka olarak tanınıyor diye biliyorum. SSD'nin ise kronik sorunlu olduğunu bilmiyordum. Benzer fiyat civarına tavsiye edebileceğiniz 500 GB'lık NVMe M.2 SSD var mı? SSD...
  7. HanDreafuLL

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim dostum. Bu sistemi toplarken, gezmediğim ve bakmadığım site kalmadı. Belirttiğim gibi baya bir araştırdım ve mümkün olduğunca uygun fiyatlı halini seçerken, fiyatını sonuna kadar hak eden bileşenler seçmeye özen gösterdim. Normalde benim bütçem taş çatlasın...
  8. HanDreafuLL

Öncelikle herkese selam 👋, Yakın zamanda oyun için sistem toplamayı düşünüyorum. Bu yüzden sırf genel toplam fiyatını merak ettiğimden dolayı şimdiden bir sistem topladım kendime. Mümkün olduğunca bileşenlerden kısmaya ve en uygun fiyatlılarını seçmeye çalıştım. Tabii en uygun fiyatlılarını...
  9. HanDreafuLL

Topladığım Pc Güçlü Mü ?

Maximum çıkabileceğin bütçe nedir? Bu tarz bir konu açarken bütçeni net olarak belirtirsen çok daha iyi destek bulursun.
Top Bottom