Neler Yeni

7.780 TL'lik Gaming Toplama Sistem

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

uğurx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Uğur
Bende öyle düşünüyorum hocam. Yemin ederim o kadar moralim bozuldu ki. Bu derecede fiyatların uçması çok saçma. Şubat ayında mümkün olur ise sistemi almak istiyorum artık çünkü zaten uzun zamandan beri sürekli ertelemek zorunda kaldığım bir konu.
Anlıyorum, bende yeni sistem alacağım parayı denkleştirdim derken piyasa allak bullak oldu. Bu sebeple bekleyeceğim, paramı kimseye yedirmeye niyetim yok diyeyim, sizde beklemelisiniz bir süre. Bu arada üslubunuz dikkatimi çekti; çok güzel kullanıyorsunuz Türkçe’yi :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emre Tunç
Anlıyorum, bende yeni sistem alacağım parayı denkleştirdim derken piyasa allak bullak oldu. Bu sebeple bekleyeceğim, paramı kimseye yedirmeye niyetim yok diyeyim, sizde beklemelisiniz bir süre. Bu arada üslubunuz dikkatimi çekti; çok güzel kullanıyorsunuz Türkçe’yi :)
Çok haklısınız. O kadar uzun zamandan beri bu anı bekliyorum ki. Şubat ayı yaklaştıkça gün saymaya başladım. Bir an önce almak istiyorum artık 😁. Çünkü bekledikçe daha fazla stok sorunu yaşanıyor veya fiyatlar sürekli artmaya devam ediyor fakat haklısınız. İlkbahar veya yaz indirimlerinde sistem bileşenleri uygun fiyatlara inebilir. O vakte kadar uygun fiyatlı bir F/P Gaming hazır sistem bulamazsam, mecburen bende biraz daha beklemek durumunda kalacağım gibi gözüküyor çünkü şu an topladığım sistemi çok beğensemde fiyatını hiç sistem bileşenlerine uygun bulmuyorum. O fiyatı, o bileşenlere pek uygun bulmuyorum. Fiyat araştırması yaparken, nasıl bir şok yaşadığımı tahmin edebilirsiniz. Bu arada uyarı, görüşleriniz ve dikkatiniz için teşekkür ederim 🙂. Bu tarz forumlarda mümkün olduğunca yazım diline, üslüba ve imla kurallarına özen göstermeye çalışıyorum. Böylece daha sağlıklı bir iletişim kurulmakla birlikte kötü Türkçe kullanımı ile hem forumu hemde güzel dilimizi kirletmemiş oluyorum. En azından benim düşüncem bu yönde 🙂. Tabi günlük konuşma dilinde bu kadar özen gösterdiğimi söyleyemem 😅.

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
Mining sebebi ile her şey 2 katı pahalandı, bu işten anlamayanları düşürmeye çalışıyorlar, elimizden geldiğince uyarmamı z lazım.
ben iyi fiyata aldıgımı düsünüyorum

Xsamew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Furkan
Eba canavarı çok pahalı

Crocx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert METE
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Öncelikle herkese selam 👋,

Yakın zamanda oyun için sistem toplamayı düşünüyorum. Bu yüzden sırf genel toplam fiyatını merak ettiğimden dolayı şimdiden bir sistem topladım kendime. Mümkün olduğunca bileşenlerden kısmaya ve en uygun fiyatlılarını seçmeye çalıştım. Tabii en uygun fiyatlılarını seçmeye çalışırken de fiyatının hakkını tamamen veren bileşenler seçmeye özen gösterdim. Ortaya şöyle bir sistem çıktı;

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X - 1.339,99 TL
Anakart:
ASRock B450M-HDV R4.0 - 499,99 TL
Bellek:
Crucial Ballistix 2x8 3200 MHz DDR4 - 664,05 TL
Ekran Kartı:
Asus Dual Radeon RX 5500 XT Evo OC 8G - 3.524,73 TL
SSD:
Kioxia Exceria 500 GB - 512,05 TL
HDD:
Seagate BarraCuda 1 TB - 339,99 TL
Kasa:
Dark Diamond PRO Mesh - 436,10 TL
Güç Kaynağı:
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ - 398,99 TL

Genel Toplam: 7.715,89 TL

Benim sorum ise şu; 7.780 TL'yi aşmayacak bir şekilde, mümkün olduğunca bileşenlerden çok fazla kısmadan, oyun için daha iyi bir sistem toplanılabilir mi?

Topladığım sistemi de fiyatına göre değerlendirirseniz çok sevinirim. Konu hakkında olan görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Şimdiden ilgilenen ve yorum yazan herkese çok teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
Bütçenizi biraz zorlayabilirseniz bu sistem sizin için iyi olur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom