Arama sonuçları: *

1. H

Kasamı yorumlar mısınız

link var mı
  2. H

Kasamı yorumlar mısınız

yani toparlayacak olursak patriot mu yoksa kingston mu daha iyi olur
  3. H

Kasamı yorumlar mısınız

sistemde tek cl30 gösteren oydu kingston cl36 1759256362 ayrıyeten bu var [H3 id='URLhttpswww.incehesap.comxpgXPGURL+Lancer+Blade+16GB+1x16+DDR5+6000MHz']XPG Lancer Blade 16GB (1x16) DDR5 6000MHz [/H3] [H3 id=''][/H3]
  4. H

Kasamı yorumlar mısınız

onun yerine kingstondan 5600 mhz almak daha mantıklı olur mu
  5. H

Kasamı yorumlar mısınız

onun dışında ekleme çıkarma yapmaya gerek var mı
  6. H

Kasamı yorumlar mısınız

max bu fiyata bu sistemi topladım daha iyi önerileriniz varsa iyi olur bütçe olarak max bu çıkar incehesaptan almayı düşünüyorum ayrıca
  7. H

Sonunda Bilgisayar Topladım

hayırlı olsun kanka tek tek topladın sanırım toplama kasa yerine değil mi maşallah mis gibi olmuş
  8. H

Max 46k ya amd işlemcili hazır sistem

dün bu forumu yine açmıştım bana yardımcı oldular bir sistemde karar kılmıştım ama fiyatı 45k dan 74kya yükseldi o yüzden yeniden bu forumu açıyorum bana amd işlemcili max 46k olacak şekilde sistem önerirseniz sevinirim
  9. H

Max 46k ya hazır sistem önerisi lütfen

hocam işlemcinin amd olduğu bir sistem de paylaşabilir misiniz rica etsem
  10. H

Hangi siteden sistem almak mantıklı

tamamen şans diyebiliriz o zaman yani aşağı yukarı her firma aynı diyorsak hesaplı bulup almak mantıklı dediğiniz gibi
  11. H

Hangi siteden sistem almak mantıklı

bugünlerde baktığımda çoğu forumda çoğu siteyle alakalı kötü yorumlar garanti ve destek yetersizliği oluyor bu şansa mı oluyor bilmiyorum ama hazır sistem alırken hangi siteden almak daha mantıklı olur yardımcı olacak dostlarımız var mı
  12. H

hocam son bir sorum daha var işlemci olarak intel mi daha iyidir yoksa amd mi bu alacağım kasada onu merak ettim
  13. H

o zaman ben bu sistemi kısmetse alacağım hocam şimdiden teşekkürler bir de ekran kartı gigabyte marka olmasının ne farkı vardır msi asus olması dışında yani kötü mü oluyor
  14. H

hocam bu oem muhabbeti varmış işte bir parça ekleyince değiştirince tüm garanti gidiyormuş falan öyle bir şey var mı burda da öyle bir şey var mı yoksa hepsi tek sistem olarak garantili mi oluyor
  15. H

bilmediğim bir konu var şimdi diğer sitelerde oem muhabbeti var parça ekleyip çıkarınca veya değiştirince tüm garantiden falan mı çıkıyormuş öyle diyorlar burda öyle bir sorun olur mu
  16. H

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rtx5070-z790-1tb-m-2-ssd-16gb-ddr5-ram.html yukarda isimbulamajim hocam bu sistemi attı benim de baya hoşuma gitti açıkçası
  17. H

tamamdır hocam peki vatan konusunda kafamda bazı sorular var işte garanti olsun destek olsun o konularda bilginiz var mı
  18. H

siteleri tam bilmiyorum ama genelde forumlarda da itopyadan çok şikayet oluyor nerden alacağımı şaşırdım açıkçası vatan da en bilinen bir firma olduğu için ordan mı alsam diye düşünmüyorum da değil siz ne düşünüyorsunuz siz alacak olsanız nerden alırdınız
  19. H

https://www.itopya.com/dragon-5060t-v6-amd-ryzen-5-7600-msi-geforce-rtx-5060-ti-8gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-_h30252 https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-blaze-2-msi-geforce-rtx5070-shadow-3x-oc-12gb-intel-core-i5-14400f-16gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-sistem-tavsiyesi-p-56276...
  20. H

[H4 id='USER136520simbulamajimUSER+galiba+bata']@İsimbulamajim [/H4] hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir...
Geri