kasa almayı düşünüyorum umarım yardımcı olursunuz
hocam bir sorum olacak soğutucuyu değiştirince bu oem garantisi falan varmış sanırımSoğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@İsimbulamajim hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir sebebi var mıdırSoğutucuyu Fazeon A3120TRA yap. Anakart Z serisi üst seviye ve LCD ekranlı akvaryum kasa var.INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Önerilen sistemleri atabilir misin?@İsimbulamajim
hocam bir sorum daha olacak çok bilgili değilim bu konuda ben çevreme falan sorduğumda hep diğer siteleri önerdiler sinerji itopya vs ilk defa vatandan öneri aldım parçalardan dolayı mı öyle öneri yaptınız yoksa başka bir sebebi var mıdır
Önerilen sistemlere bakabilir miyim?
siteleri tam bilmiyorum ama genelde forumlarda da itopyadan çok şikayet oluyor nerden alacağımı şaşırdım açıkçası vatan da en bilinen bir firma olduğu için ordan mı alsam diye düşünmüyorum da değil siz ne düşünüyorsunuz siz alacak olsanız nerden alırdınızÖnerilen sistemleri atabilir misin?
Attığım sistem hepsinden daha iyi.Yükleniyor...
www.itopya.com![]()
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yükleniyor...
www.itopya.com(maalesef bu konularda pek bilgim olmadığı için iyice sorup pişman olmak istemiyorum ondan dolayı da forum aklıma geldi direkt geldim)![]()
Sinerji Calypto Gigabyte GeForce RTX5060Ti Windforce OC 8GB Ryzen 7 5700 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Calypto Gigabyte GeForce RTX5060Ti Windforce OC 8GB Ryzen 7 5700 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
siteler konusunda da pek bilgim yok maalesef bazıları garantide sorun yaşıyormuş bazıları değişimde
5060lı sistemleri geç 46k ya 5070 sistem rahat dizersinYükleniyor...
www.itopya.com![]()
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Vok Blaze 2 MSI GeForce RTX5070 Shadow 3X OC 12GB İntel Core i5 14400F 16GB DDR5 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yükleniyor...
www.itopya.com(maalesef bu konularda pek bilgim olmadığı için iyice sorup pişman olmak istemiyorum ondan dolayı da forum aklıma geldi direkt geldim)![]()
Sinerji Calypto Gigabyte GeForce RTX5060Ti Windforce OC 8GB Ryzen 7 5700 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Sinerji Calypto Gigabyte GeForce RTX5060Ti Windforce OC 8GB Ryzen 7 5700 32GB DDR4 1TB NVMe M.2 SSD Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
siteler konusunda da pek bilgim yok maalesef bazıları garantide sorun yaşıyormuş bazıları değişimde
tamamdır hocam peki vatan konusunda kafamda bazı sorular var işte garanti olsun destek olsun o konularda bilginiz var mıAttığım sistem hepsinden daha iyi.
5060lı sistemleri geç 46k ya 5070 sistem rahat dizersin