Arama sonuçları: *

1. Hitman

i9 10900F + RTX 2060 SUPER sistem almaya değer mi?

değmez alma çok para
  2. Hitman

Ryzen 7 3700X + RTX 3060 Ti sistemin eksiği var mı ?

fiyat farkını bilmiyordum. iki kart için vd diğer parçalar için cuma akşamı İncehesap gaming gecesine bak güzel fiyatlar yakalaya bilirsin. sadece oyun amaçlı kuracaksan sistemi 5600x daha iyi olur. kasa olarak mash tercih et hava akışı açısından iyi olur.
  3. Hitman

Ryzen 7 3700X + RTX 3060 Ti sistemin eksiği var mı ?

fiyat olarak aynı ise 6700xt bi düşün. ram olarak mutlaka dual yap. ya 2*8 yada 2*16. anakart olarakta b550 alırsan daha güzel olur mümkünse wifi li model al.
  4. Hitman

Piyasa ne zaman rahatlar ( Büyük İndirimler)

Gönül rahatlamasını eskisi gibi olmasını istiyor ama zor bence. 3080 ilk çıktığında 8-9,5k arası bir fiyattı. Şuan düşse düşse en iyi ihtimal 13-15k olur. Çıkan inmiyor maalesef. Umarım yanılırım.
  5. Hitman

Rtx 3060 ti'lı 12bin tl 2k monitor dahil pc önerisi

Zor. En iyi ihtimal 3060 sistem 10bin. 2 bine 4k monitör hatta 2k alamazsın.
  6. Hitman

Bu dönemde pc alınır mı?? Bütçe 6400 TL

Malum pandemi stok mining gibi nedenler ile fiyatlar uçtu. Dediğin gibi önceden bahsettiğin rakama rtx sistem alınıyordu. Ya stok sıkıntısının geçmesini bekleyeceksin (tahminim yazın başı veya sonu gibi çözülür) hem para biriktirirsin tabi dolar ne olur onuda hesaba katmak lazım yada beklemek...
  7. Hitman

15K Sistem Toplama (ekipman dahil)

Ben demonte istiyorum hwr parça ayrı gelsin kurulumu herşeyi ben yapacam dersen onlarda o şekil yollar diye düşünüyorum. Almadan ararsın adamları söylersin isteğini yaparlar bence.
  8. Hitman

15K Sistem Toplama (ekipman dahil)

Kardeşim şunu şunu al diyemiyecem. Malum ekran kartı tek satılmayacak gibi. Hazır sistemlerden seçmen lazım.
  9. Hitman

Ryzen 5 5600x + RTX 3060 Ti sistemi değerlendirir misiniz?

3060ti yerine 6800 düşündün mü? Daha güzel olmaz mı?
  10. Hitman

Sistemi birazdan sipariş ediyorum.

Bu saatte valla iyiymiş. 👍
  11. Hitman

Sonunda Sistemi Topladım

Hayırlı olsun. Güle güle kullan
  12. Hitman

Sabah olmaz şimdi 😄
  13. Hitman

Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
  14. Hitman

Çözüldü✓ 20k bütçeli sistem tavsiyesi (sistemin son hali 3. sayfada)

İYİ AKŞAMLAR SİZİN İÇİN BİR SİSTEM YAPTIM. BİR İNCELEYİN İSTERSENİZ. İŞLEMCİ https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-7-5800x-soket-am4-3-7ghz-64mb-105w-7nm-islemci.html ANAKART(GÜNCEL BİR KART. KENDİM KULLANIYORUM WİFİ OLMASI SÜPER)...
  15. Hitman

Soğutucu olarak silverstone pf240 alabilirsin. Ekrankartı az daha para ver 6800 al. Boşuna 3060ti ile paranı harcama. Müsait olunca sana bi sistem yapıp atarım. Bakarsın. Kolay gele.
  16. Hitman

İşlemci güzel. anakart güzel. M2 güzel mümkünse hdd çıkar m2yi 1tb yap. Ekran kartını değiştir 6800 yada 6800xt yap s.a.m. teknolojiden yararlanırsın. Soğutucu olmaz silver stone pf240 al. Kasa olmamış. Mutlaka mesh kasa al sıcaklık için faydalı olur. Ve atx anakart uyumlu olsun. Son olarak...
  17. Hitman

m2 ssd mi 8gb ram mi

önce ram al
  18. Hitman

Ryzen 9 5900X - İş/Oyun Kasa TOPLANDI!

Sıvı soğutma tercihin güzel. M2 olarak samsung 970 evo plus veya corsair mp600 gen4 m2leri olabilir. Ekran kartı olarak 6800xt veya imkanınız varsa 6900xt alsanız çok güzel olur böylece smart access memory teknolojisinden yaralanarak daha fazla performans alabilirsiniz. Hayırlı olsun.
  19. Hitman

Ryzen 9 5900x Rtx 3080 için Anakart önerisi

B550 al bence buda önerim süper fiyat. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-b550-gaming-edge-amd-b550-socket-am4-ryzen-ddr4-4400-o-c-m-2-anakart.html
  20. Hitman

23 200 tl bütçeyle monitör dahil sistem

Dostum kasa olduğu için psu var sandım. Şu an aklıma psu gelmiyor ama 1000w lık olsun rahat edersin.
Top Bottom